All for Joomla All for Webmasters
Sport

ISPOVEST KRAGUJEVČANINA: Nesuđeni tast me mlatio zbog ljubavi

Janko Savić (23) koga je zlostavljao otac njegove maloletne devojke. Nisam kriv što se volimo, njeni hoće da nas razdvoje

LjUBAV dvoje mladih dovela je do problema i sukoba u kojima je deblji kraj izvukao Janko Savić (23), koji je, kako priča, doživeo zlostavljanje i maltretiranje od oca svoje devojke, koja je, inače, maloletna. Slučaj i priča o “zabranjenoj ljubavi” dospeo je i do policije i tužilaštva.

Dvoje mladih su, u međuvremenu, prekinuli vezu. Janko, ili “kragujevački Romeo”, kako su ga neki nazvali, kaže da je, bar zasad, tako najbolje jer ne želi da njegova devojka ima probleme sa svojim roditeljima, ali i da se “naelektrisana situacija oko svega smiri”.

– Čist sam i pred bogom i ljudima. Moja ljubav prema njoj je iskrena, želeo sam samo da budemo zajedno. Nikada mi nije ni na kraj pameti padalo da je izneverim, ostavim na cedilu. Ona je stvarno dobra devojka. Zašto nekome smeta što se volimo? – kao za sebe pita ovaj mladić.

Kaže da zna da ona ima tek sedamnaest godina. Želeo je da sačeka neku godinu pa da se venčaju. Počeli su da se viđaju pre oko godinu dana, u početku su krili svoju vezu, ali su pre nekoliko meseci saznali i njeni najbliži. Svi, osim njenog oca. Onda je i on saznao i – počeli su problemi.

Tvrdi da je on nedugo zatim počeo da mu preti i tražio da prekine vezu sa njegovom ćerkom. Janko mu je, kako kaže, u jednom razgovoru rekao da su samo drugovi, da bi zaštitio sebe ali i da ona ne bi imala probleme.

Odlučio je da bude obazriviji. Izvesno vreme su se sastajali tajno, ali ih je, opet, neko primetio.

– Njen otac je jednom ušao u moju kuću i udario me nekoliko puta – kaže Janko.

Nije to hteo da prijavi policiji, mislio je da će se sve nekako izgladiti. Bilo je i razgovora između njegove i njene rodbine, da se situacija smiri, ali usledili su novi problemi, pretnje, svađe. Janko u kući živi sa ocem i bratom, dok mu majka radi u Italiji. Ona je, kaže, i odlučila da slučaj prijavi policiji.

– Nismo krivi što se volimo, nisam želeo da sve ovako ispadne. Mislim da njeni hoće da nas razdvoje jer im se ne sviđa moja porodica. Jesu oni i imućniji, ali mene to nije zanimalo. Voleo bih da se ništa od ovih ružnih stvari nije desilo – vajka se ovaj mladić.

POLICIJA PRONAŠLA ORUŽJE

OCA maloletne devojke pre nekoliko dana uhapsila je policija. Kako je saopšteno, postoje osnovi sumnje da je A. Đ.(42), dvadesetrogodišnjeg Kragujevčanina tukao i naneo mu lake telesne povrede.

Pretresom njegove kuće pronađena je i lovačka puška koju je držao bez odobrenja, oko 300 komada metaka, 31 tableta leka sa liste psihoaktivnih supstanci. On je uz krivičnu prijavu sproveden u ovdašnje Osnovno javno tužilaštvo.

(Dijaspora.news/novosti)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top