All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

“IPAK JE CRNOGORAC ČETNIK!” Novi detalji HAOSA U SPLITU, građani pomagali Zvezdinom golmanu, a on BACIO MAJICU zbog bezbednosti (VIDEO)

Skandal koji je potresao region dogodio se u Splitu u subotu popodne, jer su vaterpolisti Zvezde uoči meča sa Mornarom napadnuti na rivi, a golman crveno-belih završio u moru.

Aleksandro Kralj nije imao izbora kada je huligani nasrnuli, trojica saigrača uspela su da pobegnu, a on je morao da skoči u vodu.

vaterpolista zvezde u moru u splitu

 Uz pomoć pojedinih građana izvučen je, ali je prethodno morao da baci majicu Crvene zvezde, jer mu je to između ostalog garantovalo bezbednost, dok su pojedini vikali: “Ipak je on četnik!”, piše Index.hr.
Kralj, kako prenose mediji, bežeći od huligana koji su ga nazivali “četnikom”, vikao da je on “Crnogorac iz Kotora” te da nije Srbin.

vaterpolista zvezde policija

 Kralj je dobio nekoliko udaraca od huligana za kojima se i dalje traga, razbijena mu je arkada, ali srećom nema težih povreda.
Hrvatska policija je u nedelju u prepodnevnim satima privela trojicu muškaraca koji se dovode u vezu s napadom na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj Rivi.
 Traga se još za dvojicom huligana koji su juče poslepodne u organizovanoj akciji, naoružani palicama, napali sportiste iz Srbije. Tražili su od njih da skinu Zvezdina obeležja, a potom ih verbalno i fizički napali.
dijapora.news
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top