All for Joomla All for Webmasters
Srbija

I KAMEN PLAČE: Mala Neda (7) ispala iz auta i poginula jer NIJE BILA VEZANA, vozio je njen tata

Do tragedije je došlo kada je automobil “škoda felicija” kojom je upravljao Dejan iznenada izgubio kontrolu, i prešao u suprotnu kolovoznu traku

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Ub-Valjevo kod sela Muroš, poginula je djevojčica Neda N. (7) koja je prilikom sudara prema nezvaničnim informacijama, ispala iz automobila, jer je sjedjela na prednjem sjedištu i nije bila vezana pojasom. S obzirom na to da se djevojčica sa svojim ocem Dejanom N., vraćala sa slave Đurđic, postoji mogućnost da je on kolima upravljao pod dejstvom alkohola, što će pokazati policijska istraga.

Do tragedije je došlo kada je automobil “škoda felicija” kojom je upravljao Dejan iznenada izgubio kontrolu, i prešao u suprotnu kolovoznu traku, gdje se direktno sudario sa automobilom “audi” somborskih registarskih tablica.

– Dejan je u četvrtak po podne pokupio Nedu posle škole, odakle su zajedno otišli na slavu Đurđic kod rođaka. Tamo su proveli nekoliko sati u veseloj atmosferi sa rodbinom i prijateljima, a kada su krenuli kući, desila se tragedija – priča komšija nastradale djevojčice i dodaje da se sumnja da je Dejan dozvolio ćerki da sjedne naprijed, na suvozačevo sjedište.

Dejan je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad automobilom i sudario se sa “audijem”, u kojem je bila šestočlana porodica sa bebom.

– Povrijeđeni putnici iz audija zbrinuti su u valjevskoj bolnici i, na sreću, niko od njih nije životno ugrožen. U istoj bolnici smješten je i Dejan N., koji je zadobio višestruke prelome, i njegovo stanje je trenutno stabilno – kaže izvor.


Nesrećna Neda N. je nakon sudara davala znake života. Ona je najprije zbrinuta u valjevskoj bolnici, odakle je hitno transportovana na Dječiji kliniku u Tiršovoj, gdje je u petak podlegla povredama.

– Prema pričama očevidaca, Neda nije bila vezana sigurnosnim pojasom, zbog čega je ispala iz automobila. Ona je zadobila višestruke povrede, između ostalog, bila joj je povrijeđena i jetra. Ljekari su dali sve od sebe da je spasu, ali, nažalost, nisu mogli ništa da učine – kaže sagovornik.

Mještani sela Sovljak ispričali su da Nedina porodica važi za finu i poštenu, a da, osim Nede, Dejan i njegova supruga Milica imaju još dvoje djece.

– Neda ima starijeg brata i sestru. Svi znaju šta se dogodilo i očajni su. Prije samo dva mjeseca radovali su se Nedinom polasku u školu, a sad su svi skrhani – kaže komšija.

Policijskom istragom biće utvrđen tačan uzrok nesreće, a Dejanu je uzeta i krv na analizu kako bi se utvrdilo i da li je upravljao automobilom pod dejstvom alkohola.

– S obzirom na to da se vraćao sa slave, postoji mogućnost da je popio koju čašicu. Ipak treba sačekati rezultate krvi kako bi se sa sigurnošću moglo reći da li je pio. Takođe, u trenutku nesreće je bio mrak i bio je klizav kolovoz, pa se ni to ne iskljkučuje kao mogući uzrok tragedije – kaže sagovornik.

Mještani Sovljaka ispričali su da je na istom mjestu na kojem je poginula Neda saobraćajnu nezgodu imao i njen rođeni brat.

– Maltene na istom mjestu u selu Mugoš, prije izvjesnog vremena, automobil je naletio na Nedinog starijeg brata i oborio ga. Na sreću, automobil nije išao brzo i udarac nije bio jak, pa je dječak prošao bez povreda – priča mještanin.

(dijaspora.news/Alo / Foto: ilustracija)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top