All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

HRVATSKI POSLANIK OČITAO SVIMA: Jasenovac je bio genocid, a Oluja etničko čišćenje

U Jasenovcu se dogodio genocid, tamo je Hrvatska istrebila, na primer, Jevreje, napisao je društvenoj mreži Fejsbuk poslanik Sabora iz opozicionog Živog zida Ivan Pernar.

Ivan Pernar, Foto: Facebook

On je dodao da misli da će se većina složisti sa tim njegovim stavom.

““Dakle, je lli bilo genocida? Jeste””, napisao je Pernar. To, prema njegovim rečima ne znači da su Hrvati genocidan narod.“

Mislim da nisu, genocidna je bila grupa ljudi i oni koji su bili izmanipulisani od te politike”, naveo je dalje Pernar, inače, vrlo aktivan saborski zastupnik novog saziva hrvatskog parlamenta.

On je kao dokaz ponudio kao primer. ““A evo vam i dokaza, zamislite da hodam po Banjaluci i da svakom Srbinu koji prolazi pored mene ponudim nožž i da mu kažžem da možže da me ubije zato jer sam Hrvat i da ga niko za to neće kazniti ili osuditi. Mislite li da bi neko to uradio”, zapitao je Pernar.

On je dodao da ako neko i bi, siguran je, kaže, 99 odsto njih to ne bi učinilo, što znači da Srbi nisu genocidan narod. Pernar za hrvatsku vojnu policijsku akciju Oluja kaže da je bila etničko čišćenje i spreman je, dodaje, u svakom trenutku to i da kaže.

kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top