All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Hrvatski navijači prišli Vučiću na meču Lige šampiona i rekli mu: Svaka ti čast, imaš petlju!

Predsednik Srbije gledao je meč Roma – Liverpul u Rimu, kada su mu prišli hrvatski navijači.

Predsednik Srbije Aleksandar vučić priznao je da je istina da voli da “šmugne” obezbeđenju i da se vozi automobilom, te da je pre tri dana bio sa sinom na utakmici Roma – Liverpul, kada su mu, kaže, prišli momci iz Splita i Zagreba i pitali da li mu je telohranitelj naoružan.

On im je, ispričao je u intervjuu za “Kurir”, odgovorio da nema telohranitelja, već da je to njegov sin i upitao ih šta hoće od njih.

– Sad, pre tri dana na utakmici Roma-Liverpul. Sin me zamolio da idemo i bili smo tamo. Rekao sam tim momcima: “E, ovo mi je sin, nemojte da brinete, nemamo nikakvo oružje.” Oni su onda rekli: “Svaka ti čast, imaš petlju veću nego svi drugi ovamo! – ispričao je predsednik.

Deluje markantno i ozbiljno kao da je obezbeđenje, Danilo Vučić Foto: Marko Todorović

Vučić je ispričao i da to nisu bili klinci, već da misli da su bili navijači iz Splita i Zagreba.

 Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet, iako vidim da su stigli sa negativnim predrasudama u prvom trenutku – rekao je Vučić i dodao:

– Da vam nešto kažem, ja sam običan i normalan čovek i jedva čekam vreme kada neću da imam obezbeđenje i kada ću sve one koji mi danas prete i govore: “Kako ćete da izađete?” smeti da pogledam u lice i da kažem da nisam ukrao ni jedan jedini dinar i da im u lice kažem da je Srbija mesto u koje dolazi bolja budućnost. A to će se dogoditi svakako. – rekao je Vučić.

Hrvatski navijači mislili da je telohranitelj: Danilo Vučić Foto: Marko Todorović

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top