All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

HRABRA PENZIONERKA SPREČILA MAFIJAŠKU LIKVIDACIJU: Evo kako ih je provalila

Starija Zabjelčanka najzaslužnija je što je policija sprečila još jednu mafijašku likvidaciju – ona je prijavila da se dvije sumnjive osobe vrzmaju oko automobila u tom podgoričkom naselju, nakon čega je usledilo hapšenje člana škaljarskog klana Dejana Deletića (25).

Taj Beranac i njegov sugrađanin Milan Lješnjak prethodno su postavili eksplozivnu napravu ispod golfa V podgoričkih registracija, a zatim pokušali da pobegnu kada su ugledali policajce. Lješnjak je u tome uspeo. Upućeni tvrde da su njih dvojica telohranitelji Podgoričanina Stevana Stamatovića, navodno visokopozicioniranog člana kriminalnog klana iz Škaljara.

Televizija Vijesti objavila je da je njihova meta navodno bio Radojica Zeković, za koga tvrde da je pripadnik suparničkog – kavačkog klana. Krvavi obračuni pripadnika te dve grupacije traju godinama.

Prema saznanjima Vijesti, Zabjelčanka je zastala prolazeći pored Deletića i Lješnjaka, nakon što je primijetila da jedan ima kapuljaču navučenu preko glave. Izvor Vijesti tvrdi da im je tada prišla, pitala ih da li su dobro i da li je hladno momku koji se pokrio kapuljačom…

Nakon toga vratila se u stan i pozvala policiju. “Policija posebnu zahvalnost duguje građanima koji su prijavili sumnjivo ponašanje ova dva lica i time aktivno doprinijeli otkrivanju i rješavanju ovog krivičnog djela. Nadamo se da će građani i ubuduće prijavljivati policiji zapažanja koja mogu biti korisna i time doprinositi prevenciji kriminaliteta i očuvanju bezbednosti u njihovoj lokalnoj zajednici”, piše u jučerašnjem saopštenju Uprave policije.

(Dijaspora.news/Vijesti.me)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top