All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Horor u Zagrebu: Taksista silovao pijanu i onesvešćenu devojku

Policija ga je uhvatila u gnusnom činu

Zbog sumnji da je u noći između četvrtka i petka seksualno iskoristio pijanu devojku, H.H. (27), vlasnik firme za auto-taksi prevoz, završio je u zatvoru u Remetincu.

Policiji ga je prijavio vozač Ubera koji ga je video da na rukama nosi devojku koja nije davala znakova života te je policiji dao i broj registarskih tablica taksista. Policajci su ubrzo došli na mesto događaja i zatekli 27-godišnjaka sa poluonesvešćenom devojkom u kombiju.

Devojka je, kada je malo došla sebi, policajcima izjavila da nije pristala na polni odnos s 27-godišnjakom te ga je optužila da je iskoristio njeno alkoholizovano stanje.

U ranim jutarnjim satima petka upućen je poziv na dežurni policijski broj u kojem se muškarac najpre predstavio kao vozač Ubera te policajcima rekao da je u Veslačkoj ulici upravo ugledao prizor poput scene iz horor filmova, odnosno kako muškarac u kombi unosi onesvešćenu devojku, te je posumnjao da se radi o mogućoj otmici zbog čega je odlučio da pozove policiju.

Policajci su dojavu ozbiljno shvatili, pa je do kombija ubrzo došla patrola zatekavši H.H. kako sa devojkom bez svesti seksualno opšti, prenosi Jutarnji.hr.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top