All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

Horor u Mostaru: Zapalio zgradu da prikrije ubistvo, ali je tajni svedok otkrio mračnu istinu!

Celu situaciju gledao je i jedan svedok, koji se jasno seća svega šta je video

Stražar u mostarskoj zgradi “Slavonija Di”, 59-godišnji Valter Topčić, hicem iz pištolja je ubio 25-godišnjeg I.A, nakon čega je zapalio zgradu kako bi prikrio tragove zločina, potvrdio je MUP hercegovačko-neretvanske županije.

Načelnik opšteg kriminaliteta u sektoru kriminalističke policije MUP-a HNŽ-a Draženko Miletić je, govoreći o dešavanjima u poslednja dva dana u naselju Rudnik gde je smeštena “Slavonija Di”, kazao kako su dvojica rođaka I.A (1992.) i S.N (1992.) inače pripadnici romske populacije koji se bave sakupljanjem sekundarnog otpada u nedelju ušli u objekt “Slavonije Di” koji je inače pod stalnom zaštitom, misleći kako u objektu nema nikoga i kako je stražar otišao, piše Dnevni list.

Celu situaciju gledao je i jedan svedok, koji se jasno seća svega šta je video.

– Oni su se plašili da uđu u objekat… Nisu u jednom trenutku videli stražara i ušli su kroz razbijeno staklo, ali kada su ušli, unutra ih je dočekao V.T koji im je rekao da stanu i opalio u zrak. S.N je uspeo da pobegne kroz razbijeno staklo, a I.A nije uspeo da izađe. Njemu je prišao V.T i počeli su da se guraju a ovaj je mladića udario rukohvatom pištolja. S.N je pokušao izvući rođaka i gledao je sve, kao i kada je V.T ispalio metak, a I.A je pao i nije se više dizao – potvrdio je načelnik Miletić.

Prema njegovim rečima svedok je pobegao sa lica mesta jer je i prema njemu bio uperen pištolj.

Nakon cele zbrke, i kada je shvatio šta je uradio V.T je zapalio zgradu, kako bi prikrio ubistvo, ali ubrzo je otkriven i trenutno se čega pokretanje optužnice.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top