All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Haos u novosadskoj Pošti: Carinik je dobio 9 pisama bez adrese. Otvorio je jedno – i semenke su počele da ispadaju, ali to nije sve! (FOTO)

Svih devet pošiljaka predato je policiji u dalju nadležnost

U Pošti Novi Sad carinici su kontrolom pošiljaka pristigih iz raznih evropskih zemalja pronašli 10 grama heroina, 24 grama kokaina, oko 100 semenki marihuane i preko 40 tableta ekstazija.

Sedam pošiljaka sa ukupno 101 semenkom marihuane poslato je uglavnom iz Engleske, i to bez naznačenog pošiljaoca, dok je manja količina semenki pristigla iz Holandije i Švajcarske. Sve pošiljke su bile upućene primaocima iz Novog Sada, Kikinde i Sombora.

 

Daljom kontrolom carinici su u dve aluminijumske kese poslate iz prodavnice tehničkih uređaja u holandskom gradu Vintersvajku pronašli 24 grama kristalne materije nalik na tzv. krek, popularnu prerađevinu kokaina.

 

Poslednja u nizu, otkrivena je i pošiljka pristigla iz jedne štamparije u Hamburgu, sa 42 grama tableta ekstazija i 10 grama praškaste materije koja svojim izgledom podseća na najjači prirodni narkotik – heroin, što će pokazati naknadna ispitivanja.

 

Svih devet pošiljaka predato je policiji u dalju nadležnost.

 

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top