All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

“Gledala sam samoubistvo bubnjara Bijelog dugmeta”

Glumica, koja je živela u hotelu s kojeg je skočio poznati muzičar, kaže da je nekoliko godina nakon tragedije saznala ko je bio čovek koji je sebi oduzeo život

Najmisterioznije samoubistvo u istoriji jugoslovenskog roka je smrt bubnjara Bijelog dugmeta Gorana Ipeta Ivandića. Ni danas se ne zna zbog čega je muzičar skočio sa šestog sprata hotela „Metropol“, a glumica Sofija Rajović otkriva da je prisustvovala tragediji koja se dogodila 12. januara 1994. godine.

– Tada sam imala sedam godina. Zbog tatinog posla živela sam u tom hotelu. Dvanaest godinama smo tamo stanovali. Tog dana sam videla da su došla kola Hitne pomoći i policija. Bila je velika gužva. Mnogo godina kasnije sam saznala da je te večeri skočio Ipe, bubnjar Bijelog dugmeta. Zahvaljujući maminoj brzoj reakciji, danas nemam traume. Sklonila me je odatle – ispričala je Sofija za Kurir.

Prošle su 23 godine od Goranovog skoka, ali misterija njegove smrti ni dan-danas nije razrešena. U njegovo samoubistvo nikad nisu poverovali Željko Bebek i Ipetova žena Dragana.

– Šest godina sam bila u Ipetovom životu, sve do 12. januara 1994, kad je pronađen mrtav baš tamo gde smo se i upoznali, u beogradskom hotelu „Metropol“. Tvrdim da se Ipe nije drogirao, ali i sumnjam da je izvršio samoubistvo – izjavila je njegova supruga 1996. za Svedok.

O životu Ipeta Ivandića snimljen je film „Izgubljeno dugme“.

 

JELISAVETI I TEU ŽELIM SREĆU

Sofija Rajović leto će provesti radno, snimajući seriju „Istine i laži“ za Prvu, ali još nije sigurna hoće li biti nastavka „Vojne akademije“. Jedno od naših pitanja bilo je u kakvom je odnosu s koleginicom Jelisavetom Teodosić, koja se udala za njenog bivšeg dečka Miloša Teodosića.

– Jelisavetu obožavam, ona je jedna vrlo duhovita devojka. Nemamo nikakav konflikt. Pravi se fama oko moje veze s Teodosićem, koja nije istinita. Želim im svu sreću u životu.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top