All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Brega, Tifa i Alen doputovali u Nju Džerzi: Sve je spremno za večerašnji spektakl Bijelog Dugmeta

Ulaznica i dalje ima u prodaji. Vrata od hale biće otvorena od 7:30 časova, preporučio bih svima da dođu ranije kako bi se izbjeglo stvaranje gužve prilikom ulaska, kazao nam je Enes Halilović, jedan od organizatora večerašnjeg koncerta

Na koncertu u Čikagu publika je sa Goranom, Tifom i Alenom sve pjesme pjevala uglas Foto:

www.purelivemusic.com
Sve je spremno za večerašnji spektakl u Makedonskom kulturnom centru u Nju Džerziju. Goran Bregović, Mladen Vojičić – Tifa i Alen Islamović, nakon koncerata koje su u sklopu američke turneje održali u Atlanti i Čikagu, doputovali su danas u Nju Džerzi.

Foto: www.purelivemusic.com
Kako smo saznali od organizatora, za koncert vlada veliko interesovanje.

„Ulaznica i dalje ima u prodaji. Vrata od hale biće otvorena od 7:30 časova, preporučio bih svima da dođu ranije kako bi se izbjeglo stvaranje gužve prilikom ulaska“, kazao nam je Enes Halilović, jedan od organizatora večerašnjeg koncerta.

Koliko su hitovi Bijelog Dugmeta i dalje popularni, govori i snimak Srpske televizije sa koncerta iz Čikaga koji je organizovala kompanija Pure Live Music LTD. Publika je s Bregom, Tifom i Alenom sve hitove pjevala uglas, a valja napomenuti i da su ulaznice za koncert bile rasprodate.

Valja istaći da hala u Makedonskom kulturnom centru, gdje će večeras nastupiti Bijelo Dugme, može da primi oko dvije hiljade ljudi.

Makedonski kulturni centar se nalazi na adresi: 1050 Pompton Ave, Cedar Grove, NJ 07009.

dijaspora.news/fokus.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top