All for Joomla All for Webmasters
Heroji zajednice

GDE JE NESTAO BELI? Evo šta će Preletačević raditi do izbora u Beogradu i sa kim mu NE PADA NA PAMET da sarađuje

Do početka kampanje za beogradske izbore, koji se održavaju sledeće godine, trećeplasirani kandidat na predsedničkim izborima Ljubiša Preletačević Beli baviće se – forumom.

 Kako za “Blic” kažu u njegovom timu, forum će uskoro zaživeti, a ideja je da sa građanima, simpatizerima i pristalicama na ovom mestu razmenjuje mišljenja.

– Forum je urađen i uskoro ga pokrećemo. To će biti mesto gde bi ljudi, koji su za istu priču kao i mi, i koji su je razumeli, mogli da nam pišu i dobijaju odgovore kako bi izbegli porođajne muke koje smo mi imali – pričaju saradnici Belog.

Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
Međutim, kako ističu, od stranke nema ništa, a nema ništa ni od bilo kakvog povezivanja i organizovanja sa bilo kim.

– Apsolutno ne želimo ništa što liči na stranku. Nećemo nikome da budemo vođe, upravo suprotno. Želja nam je da navedemo svakog da misli svojom glavom i da sebi bude vođa. Ovo je poslednji pokušaj da se malo razmrdaju svi, bar za sada. Možda vaskrsne neki bolji i efikasniji način, da ne kažemo brži, jači i bolji način – kažu u Pokretu “Sarmu probo nisi” (SPN).

Foto: V. Živojinović / RAS Srbija
Ova inventivna i dovitljiva družina na čelu sa Belim već je registrovana kao grupa građana, i kao takva će izaći i na gradske izbore koji po redu dolaze 2018. godine.

Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
– Ovakvi kakvi smo sada 99 odsto izlazimo na te izbore, i 100 odsto ni sa kim u koaliciji, makar nedostajao baš taj deo da se oformi vlast. Spremni smo da nas razvlače i pljulju i opozicija, i vlast, i svi. Mi smo, zapravo, neka buntovna pubertetska, kontraška deca – pričaju u SPN.

(Dijaspora.news/Lana Gedošević)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top