All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

(FOTO) SRBIN ZBOG PICE PAO U KAMBODŽI: Pretukao gazdu i konobara, pa im lokal polio benzinom i zapalio?!

PNOM PEN – Srpski državljanin Miloš M. uhapšen je u dalekoj Kambodži?! On tamo radi kao vozač turističkog čamca, a priveden je zbog fizičkog napada i pokušaja paljevine, piše Kmer tajms.

Prema pisanju lista Kmer tajmsa (Khmer times), on je napao vlasnika jednog bara, ali i jednog konobara jer su odbili da mu prodaju picu.

PNOM PEN – Srpski državljanin Miloš M. uhapšen je u dalekoj Kambodži?! On tamo radi kao vozač turističkog čamca, a priveden je zbog fizičkog napada i pokušaja paljevine, piše Kmer tajms.

Prema pisanju lista Kmer tajmsa (Khmer Times), on je napao vlasnika jednog bara, ali i jednog konobara jer su odbili da mu prodaju picu.

FOTO: KHMER TIMES

Srbin ih je potom prvo pretukao, a onda lokal polio benzinom i pokušao da ga zapali. Tamošnja policija je navela da je sukob planuo zbog pukog nesporazuma jer su u baru ostali bez sastojaka za picu, a Srbin je mislio da “nisu želeli da mu prodaju i da ga diskriminišu”.

“Kasno uveče je ušao u bar i naručio picu, ali nije mogao da je dobije jer su ostlai bez sastojaka. Ali kada je video da druge mušterije već jedu, optužio je vlasnika da njemu neće da proda. Zato je napao gazdu i pokušao da spali njegov lokal”, rekao je Pol Psoda. iz policije.

Tamošnji organi kažu da je Srbin imao sreće što lokal nije izgoreo nego je požar na vreme ugašen.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top