All for Joomla All for Webmasters
Srbija

FILMSKO HAPŠENJE 360 LJUDI: Srpska policija povela i psa tragača, našli oružje i drogu kao u Kolumbiji (VIDEO)

Stefanović je pojasnio da je policija više meseci pratila određene kriminalne grupe i pojedince koji su uzvršioci “različitih zadataka”

Zbog više krivičnih dela policija je uhapsila 360 osoba, a protiv još 202 osobe podnete su krivične prijave u redovnom postupku, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su počinili različita krivična dela između ostalog neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, ubistvo u pokušaju, silovanje i nedozvoljene polne radnje, iskorišćavanje maloletnih lica za pornografiju, zlostavljanje i mučenje, iznude, otmice, razbojništva, teške krađe…

Oni su uhapšeni u policijskoj akciji “Ares”, rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Kako je precizirao ta akcija je sprovedena u 27 opština i gradova u Srbiji. Podnete su krivične prijave tako da je procesuirano ukupno 562 osobe.

I policijski pas je postao zvezda akcije, pogledajte u snimku na kraju teksta kako njuši drogu.

Minsitar policije je naveo da je oduzeto 167 kilograma narkotika, kokaina, heroina, hašiša, maruihuane i ektazija kao i da su otkrivene tri laboratorije za proizvodnju marihuane.

Oduzeto je 29 pušaka, 4 automatkse puške, 30 pištolja, jedan kilogram ekspoloztiva, šest bombi i više od 3.000 komada municije.

Zaplenjena je veća količina novca, 19 vozila kao i više računara i 150 gigabajta pedofilskog materijala, naznačio je Stefanović.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top