All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

DRAMA U SPLITU: 200 huligana htelo da uleti na Bajagin koncert, specijalci ih sprečili!

Grupa splitskih huligana je nameravala da prekine Bajagin nastup, ali pripadnici splitske interventne brigade su blokirali prilaze, i sve se završilo bez incidenata

Brzom intervencijom policije sprečena je prava drama u Splitu, budući da je oko 200 huligana planiralo da uleti na koncert Momčila Bajagića Bajage i izazove haos.

Bajaga je 12. jula nastupio na manifestaciji “San sustipanske noći”, a nekoliko sati pre koncerta, u centru Splita se okupilo 200 fudbalskih huligana koji su nameravali da prekinu svirku. Potencijalna opasnost je bila velika, i kako navode hrvatski mediji, ko zna šta je sve moglo da se desi, od stampeda do opšte panike.

Huligani su sve detaljno isplanirali, i podelili su se u nekoliko grupa, i ideja je bila da se Sustipanu približe iz nekoliko pravaca, peške ili čamcima.

 

Međutim, policija je bila spremna, i specijalci su postavili blokadu na glavnom prilaznom putu, a svi posetioci su detaljno pretresani. Takođe, pripadnici splitske interventne brigade su pod punom opremom, patrolirali oko Sustipana, i sve je prošlo u najboljem redu.

Bajaga je održao sjajan koncert pred 2.500 ljudi, i na nastupu nije zabeležen nijedan incident.

 

(Dijaspora.news/slobodna dalmacija)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top