All for Joomla All for Webmasters
hronika

DRAMA U NIKŠIĆU: Bačena eksplozivna naprava na lokal Ranka Radulovića! Napadača snimile kamere, a sve se odigralo pred očima policije! (FOTO)

Sinoć oko 23 sata i 45 minuta na ugostiteljski objekat Tani u Nikšiću bačena je eksplozivna naprava.

Prema prvim informacijama tom prilikom niko nije povređen, a na objektu je pričinjena veća materijalna šteta.

Kako Vijesti saznaju eksplozivna naprava koju je bacila, za sada, nepoznata osoba koja je imala kapuljaču na glavi, a koju su snimile kamere, bila je u flaši koka-kole. U tom trenutku u lokalu je bio samo stražar koji je čuo udar, izašao ispred lokala, video eksplozivnu napravu koju je odgurnuo nogom, a on se vratio i sklonio iza šanka.

Preko puta lokala bila je parkirano policijsko vozilo, jer je policija zadužena za danonoćni nadzor lokala. Policija obezbeđuje lokal, a čeka se ekipa iz Podgorice.

 

 

Kamere su najverovatnije zabeležile eksploziju i snimci će biti izuzeti.

I u junu 2015. godine na nekoliko metara ispred lokala Tani bačena je bomba. Tom prilikom niko nije stradao, ali je pričinjena šteta na automobilima koji su bili parkirani ispred lokala.

Kafić Tani, vlasništvo je Nikšićanina Ranka Radulovića, koji se nalazi u pritvoru, zbog optužbe da je formirao kriminalnu grupu, koja je između ostalog planirala ubistva visokih policijskih funkcionera.

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Vijesti.me

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top