All for Joomla All for Webmasters
STARS

ĐORĐE BALAŠEVIĆ PAZARIO LUKS KUĆU U HRVATSKOJ! IMA SE, MOŽE SE! 400.000 € pukao za vilu od 200 kvadrata u Istri! 4 spavaće sobe, podno grejanje, đakuzi, sauna… BOGATI VIKENDAŠ

Novosadski kantautor Đorđe Balašević kupio je vilu u Istri za koju je keširao 400.000 evra. Kako pišu hrvatski mediji, kantautor je vilu pazario preko firme čiji je direktor njegova ćerka.

FOTO: IVAN GRGAT/24SATA.HR

Nedaleko od Umaga, nalazi se malo mesto Brtonigla, gde je Đorđe Balašević nedavno uživao u jednom restoranu. Ipak, meštani iako znaju da je kantautor kupio kuću, ne žele da pričaju o tome. Kažu da ih i ne zanima jer svako ko tu kupi vilu biće samo vikendaš.

Oko Balaševićeve vile, ima još osam identičnih koje još čekaju imućne vlasnike, a svaka ima 200 kvadrata, kao i veliku okućnicu u čijoj se sredini nalazi bazen. Osim toga poseduje i garažu za dva automobila, veliki dnevni boravak, četiri spavaće sobe svaka sa zasebnim kupatilom, spoljašnju i unutrašnju kuhinju, ali i podno grejanje, saunu i đakuzi.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

U blizini vile nalazi se Prirodni park, dok je more na svega šest kilometara, tako da ukoliko mu dosadi kupanje u bazenu, može veoma brzo da ode i na plažu.

[FOTO] 'Ajmo mi u Istru – reko je – tamo žive vile… '

Gepostet von 24sata am Dienstag, 9. April 2019

Kako navodi pomnenuti hrvatski mediji ovakva vila, kakvu je kupio Balašević, relano košta između 300.000 do maksimalno 450.000 evra, ali može da košta i duplo više ako se kupi po principu “ključ u ruke”.

FOTO: IVAN GRGAT/24SATA.HR

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Dijaspora.news/Kurir.rs/24sata.hr/Foto Marina Lopičić

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top