All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

David bio živ nekoliko dana nakon nestanka: Nalaz obdukcije s VMA baca senku na tvrdnju da je izvršio samoubistvo (FOTO)

Promene na šakama i stopalima ukazuju da je telo u vodi provelo od dva do najviše četiri dana, što znači da i smrtni ishod nije mogao nastupiti pre navedenog vremena.

Drugi obdukcioni nalaz, koji je izdala Vojno-medicinska akademija (VMA), pokazao je da se telo tragično nastradalog momka iz Banjaluke Davida Dragičevića, u vodi nalazilo od dva do najviše četiri dana.

U dokumentu koji je na društvenim mrežama objavila Davidova majka Suzana Radanović, a koji potpisuje načelnik za sudsku medicinu VMA Ivica Mirosavljević, navodi se da smrtni ishod Dragičevića nije mogao da nastupi pre tog vremena, prenose Nezavsne.com.

Foto: Facebook/Radanovic Suzana Zoran/PRAVDA ZA DAVIDA

– Promene na šakama i stopalima ukazuju da je telo u vodi provelo od dva do najviše četiri dana, što znači da i smrtni ishod nije mogao nastupiti pre navedenog vremena – navodi se u nalazu obdukcije.

Davidov nestanak prijavljen je 18. marta, a telo je pronađeno šest dana kasnije, 24. marta, na ušću Crkvene u Vrbas. Sudeći po obdukcionom nalazu, nastradali momak je bio živ minimum dva dana nakon što je prijavljen njegov nestanak.

U prvom nalazu, koji je potpisao doktor Željko Karan, navodi se da je smrt Dragičevića nastupila maksimalno sedam dana pre momenta obdukcije.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top