All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

BRAČNI PAR IZREŠETAN U BANJALUCI POZNAT I PO DRUŽENJU SA SRPSKOM ESTRADOM: Nema dela tela u koji Šijan nije pogođen, žena neizvesno!

Banjalučka policija saslušala je nekoliko desetina osoba zbog sumnje da imaju veze sa ubistvom Damira Ostojića Šijana (42) i ranjavanjem njegove supruge Sanje Jošić (40) u četvrtak u tom gradu.

Kako su preneli mediji iz Bosne i Hercegovine, izvori iz istrage otkrili su da se istraga vodi u nekoliko pravaca, kao i da je na otkrivanju motiva i ubice angažovan veliki broj policajaca.

– Proverava se svaki trag koji bi mogao dovesti do ubice, koji je pokazao veliku upornost. Nema dela tela u koji Šijan nije pogođen, izrešetan je po glavi, stomaku, grudima, rukama i nogama – rekao je izvor upućen u istragu.

Šijanova supruga Sanja Jošić, koja je ranjena u ruke, noge, grudni koš i lice, oporavlja se u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

– Ona je trenutno svesna i stabilna, ali su sve prognoze u vezi s njenim zdravstvenim stanjem preuranjene – naveli su iz ove ustanove.

FOTO: FACEBOOK

Podsetimo, njih je napadač sačekao najverovatnije skriven iza drveta i ispalio rafal u njih kad su naišli džipom. Inače, ovaj bračni par poznat je u Banjaluci jer je Šijan držao kafić. Družio se i s ljudima sa estrade, među kojima je i pevač Aco Pejović, o čemu svedoče fotografije s društvenih mreža.

dijaspora.news/kurir.rs

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top