All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Darko Radonjić zbog žene otišao u Ameriku, pa je tamo UBIO!

Tina Stevanović (49), Amerikanka srpskog porekla, pronađena je mrtva u svojoj kući u gradiću Glendejl Hajts. Policija sumnjiči njenog supruga Darka Radonjića, poreklom iz Nove Pazove

Za njeno ubistvo sumnjiči se njen suprug Darko Radonjić (48), poreklom iz Nove Pazove, koji je bez svesti prebačen u bolnicu.

Policija je u utorak oko podneva dobila dojavu da su u jednoj kući pronađena dva beživotna tela. Kada je patrola stigla, pronašla je Stevanovićevu, koja je imala više povreda nanetih vatrenim oružjem i koja je na licu mesta proglašena mrtvom. Njen suprug Darko Radonjić bio je još živ i odmah je prebačen u lokalnu bolnicu, gde je hospitalizovan.

„Radonjić se nije budio iz kome i njega obezbeđuje policija dok traje istraga. Njegovo zdravstveno stanje nije poznato“, prenose lokalni mediji i navode da policija nije zatekla nikog više kada je upala u kuću, kao i da nije bilo tragova nasilnog ulaska, pa se veruje da je Darko pucao u Tinu, pa pokušao da se ubije.

„Policija još nikoga nije optužila za smrt Stevanovićeve, ali takođe ne traži nikog više ko bi mogao imati veze s njenim ubistvom. Prema njima, više ne postoji bilo kakav rizik po društvo kada je reč o ovom zločinu”, navode američki mediji.

Foto: FacebookFoto: Facebook

U međuvremenu, njihovi prijatelji kažu da je veza Tine i Darka „počela da puca čim su se venčali u septembru 2015! Ipak, svi su bili u šoku kada su čuli da se on sumnjiči za ubistvo.

„Bila je tako pametna i staložena. Mislim da to duguje vaspitanju koje potiče iz njene domovine”, rekla je novinarima njena prijateljica Rubi Rasel.

Ona i Tina sprijateljile su se još 2000, kada su zajedno išle na kurs iz menadžmenta na koledžu Elmurst. Godinama su se družile i čak zajedno organizovale Darkovo putovanje kada se selio iz Srbije u gradić Glen Elin, nekoliko meseci pre nego što su stupili u brak.

„Kada su se venčali, sve se odjednom promenilo. Druženje, razgovori, zezanje… sve je prestalo”, ispričala je prijateljica.

(Dijaspora.news/Alo)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top