All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

ČUDO BOŽJE U KUĆI NIKOLE VOJVODIĆA: Proplakala ikona Svete BOGORODICE TROJERUČICE uoči VASKRSA!

Sveta Trojeručica mirotoči, tako je objasnio Nikola Vojvodić iz Banjaluke u čijem stanu se ikona i nalazi.

Niz ikone curi žuto ulje prijatnog mirisa koje se sleva niz zid. Trag počinje tačno ispod ikone, dok je poleđina – suva.

„Odjedanput sam osetio neki fin miris, neobični miris. Nisam znao o čemu se radi, šta se dešava i kasnije sam pogledao ovamo i vidio da se niz ikonu sleva nešto ko ulje, da mirotoči ikona. Onda je to krenulo malo jačim mlazom i krenulo je niz zid“, ispričao je kaže Nikola.

Ikonu je kupio pre 15 dana od ikonopisca iz crkve Svete Trojice. I pre su mu se dešavale slične stvari, ali na manjim ikonama, pokoja kap na koju nije obraćao pažnju.

Nikolina majka priznaje da je sin veći vjernik od nje ali da se i sama začudila kad je videla, kako kaže, čudo sa Trojeručicom.

„Prvo nisam verovala, rekla sam ma daj Nikola i tebe i tvojih gluposti i onda nakon sat, sat i po, koliko je već bilo, ja sam ušla i ne mogu da verujem. Onda sam se i prepala. Iskreno govoreći, ja vjerujem da postoji veća sila, ali baš ovo, čudno mi je, jednostavno zatečena sam. Ne znam šta da kažem za ovo”, rekla je Senka Miličević, Nikolina majka.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top