All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

BARANIN PRETIO SUGRAĐANKI: Policija se ŠOKIRALA kad je došla da ga hapsi

Barska policija uhapsila je Zaima Kalamperovića (58) iz tog grada zbog sumnje da je sugrađanki E.K.pretio smrću.

Policija je od Baranina oduzela oružje, municiju, eksploziv, detonirajuće kapisle i sporogoreće štapine.

“Oštećena E.K. je 14. aprila 2017. godine oko 13,50 časova, prijavila da joj je prethodno Z.K, ispred njene porodične kuće u Baru uputio ozbiljne pretnje da će je lišiti života. Službenici CB Bar su odmah postupili po njenoj prijavi i došli na lice mesta gde su utvrdili da se nakon pretnji koje je Z.K. uputio E.K. umešao Z.S. (50) iz Bara, koji se tu zatekao, te da je Z.S. zatim zadao Z.K. više udaraca stistnutim šakama u predelu glave. Policijski službenici su se potom uputili u kuću Z.K. od kojeg su, nakon obavljenog razgovora, oduzeli: lovačku pušku marke L.C.Smith, 30 komada lovačkih patrona cal. 12 mm, sedam improvizovanih – ručno pravljenih pakovanja u PVC foliji u kojima se nalazio eksploziv, 156 detonatorskih kapisla, tri detonatorske kapisle u kojima se nalazio sporogoreći štapin sa šibicom i tri metra sporogorećeg štapina”, saopšteno je iz policije.

O svemu je obavešten nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, kojem je Z.K. večeras priveden uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična dela.

Oduzeto oružje, municija, eksploziv i ostalo će biti upućeni Forenzičkom centru radi veštačenja.

“Takođe, službenici CB Bar će, u redovnom postupku, Sudu za prekršaje u Budvi – Odeljenju u Baru podneti zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Z.S, zbog fizičkog napada počinjenog na štetu Z.K, odnosno prekršaja iz čl. 10 stav 2 Zakona o javnom redu i miru”, navode iz policije.

(Dijaspora.news/vijesti.me)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top