All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

BRUTALNA SVAĐA NA BUDVANSKOJ PLAŽI! CRNOGORAC URLAO NA ŽENE: Nećete se kupat ođe! Ovakav OBRT nije očekivao! (VIDEO)

Prava drama odigrala se na budvanskoj plaži Perazića Do, kada je zakupac mobilijara pokušao da otera meštanku jer se smestila na svoj peškir a ne na zakupljene ležaljke.

Kako se čuje na video-snimku koji je na Fejsbuku objavila Budvanka zakupac plaže viče na meštane da se sklone ispred mobilijara i da nađu drugo mesto na plaži.

“Nećete se kupat ovđe”, reči su zakupca, dok mu Budvanka kaže da može da crkne, ali da je niko neće oterati sa plaže.

“Dragi prijatelji, čovek je Hadžiahmetović iz Podgorice, vrlo neprijatan i prost, nisam uspela da snimim sve, i izraze koje je koristio, u međuvremenu je došao i sin da se razračuna….epilog svega je bio, da kad je čuo čija sam ćerka, što je natužnije i najružnije od svega, iako se ponosim svojim ocem, koji je mrtav već 14 godina, ali je njegovo ime sinonim za časnog i poštenog Crnogorca, došao da traži izvinjenje….koje posle ovakvih ispada naravno nisam prihvatila…pitala sam ga da li su druge gospođe na plaži, za čije očeve eto, slučajno ta persona nije čula, manje vredne pa će nastaviti da se ponaša kako se ponaša”, napisala je ova Budvanka na svom FB profilu.

Dodaje da joj je bilo neprijatno.

 

“Šta još reći, gde su odgovorne službe, Morsko dobro, inspekcije…apsolutno čitava plaža je pokrivena mobilijarom, osim dva kraja zatrpana krupnim kamenjem gde samo veliki entuzijasti mogu prići vodi….upravo sam se vratila sa plaže, ovo će, što se mene tiče ići dalje u medije!”, dodala je.

 

Epilog čitave ove drame: JP “Upravljanje morskim dobrom Crne Gore” kaznio je zakupca plažnog mobilijara zato što mobilijar nije uredio u skladu sa zakonom, što je takođe obelodanila na svom Fejsbuk profilu.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top