All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

BROZOVA UNUKA OTKRILA DO SADA NEPOZNATE DETALJE: Evo kako je Sofija Loren kuvala za Tita (FOTO)

Unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz, žestoko je svojevremeno odgovorila Branimiru Glavašu na prozivku na račun njenog dede, a ujedno i otkrila do sad nepoznate detalje iz života doživotnog predsednika SFRJ.

Saša Broz je, naime, u svom Fejsbuk statusu Glavašu posvetila i stihove “Pijem vino, Adolf me gleda, pogled mu mrk, al’ zato podrezan brk’, i dodala da je pesmica za “sve mrzitelje propagandističkih, ljubozločinačko, instruiranih, smrdljivo levodesničarskih, ustašočetničkih, k….nih skotova”

Podsetimo, Glavaš je pre dve godine šokirao kada je na svoj Fejsbuk profilu postavio fotografije na kojima je pozirao ispred boca s vinom na kojem su bile Hitlerove fotografije.

Nakon osuđujućih komenatara, pomenute fotografije je obrisao, ali postavio i fotografije Titovog vina.

“Smeta li vam vino s imenom jednog od 10 najvećih zločinaca u istoriji sveta? U Kumrovcu se prodaje crno i belo vino koje na boci ima sliku komunističkog zločinca Tita, a na etiketi piše da je proizvedeno od grožđa iz vinograda čiji je vlasnik bio Tito. Živeli!’ napisao je Glavaš.

Saša Broz mu je uzvratila i na to objavom fotografije koja pokazuje Tita i Sofju Loren u kuhinji.

“Jedan od 10 zločinaca kojem je Sofija Loren kuvala pastu. Fino je znala, kažu, jaja zamutiti tom prokletom zločincu… ali svakom prema zasluzi, nekom Ado, a nekome Sofija’, zaključila je ona.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top