All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Ovo je Titova PRAUNUKA i ne mari mnogo za PREZIME, evo šta je za nju TITO (FOTO)

Porodica nekada najmoćnijeg čoveka i doživotnog predsednika, Josipa Broza Tita uglavnom živi povučenim životom. Upravo zbog te činjenice, njegova praunuka, svojim angažmanom na Instagramu, ali i u svetu umetnosti, postala je pravi hit širom regiona.

Sara Zidarić (25) ćerka je Titove unuke Saše Broz i poznatog hrvatskog glumca Ranka Zidarića. Iako se pojavljivala u seiji “Naša mala klinika” sa ocem Rankom, Sara je javnosti postala aktuelna prošle godine kada je njena majka, rediteljka Saša Broz, objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

 Poput svojih roditelja, i Sara (25) se okrenula umetnost, te iako se okušala i na malim ekranima, ipak je rešila da upiše slikarstvo na Akademiji likovnih umetnosti u Zagrebu i do sada je imala dve samostalne izložbe.

Prema pisanju brojnih hrvatskih portala, Sara je talentovana slikarka, o čemu svedoče pohvale za postavku na samostalnoj izložbi “Groteske” koja je otvorena ranije ove godine.

Kako je istakla u intervjuu za hrvatsko izdanje “Glorije”, pored razvoda roditelja koji je nastupio posle šest godina braka, njeno odrastanje su obeležila brojna putovanja po Evropi i svetu, pošto je njen deda, Mišo Broz, služio kao diplomata u Egiptu, Indoneziji, Singapuru, Rusiji, Filipinima.

Takođe, navela je da ne voli trendove, te i da inspiraciju i motivaciju pronalazi u eklektičnim stvarima koje je provociraju i razvijaju joj maštu. Kako je rekla, trudi se da često slika, uvek kada joj to vreme dozvoli, pošto se trenutno nalazi na stručnom usavršavanju u Zagrebačkom pozorištu lutaka.

Titova praunuka se ne oslanja na svoje slavno prezime te za platna, boje, putovanja, pa i sam život, uspeva sama da zaradi zalaganjem i radom.

Činjenica da su joj roditelji poznati hrvatski umetnici, deda bivši diplomata, a pradeda lično Tito, Sari nije toliko bitna, pošto, kako je rekla, ona svoju porodicu ne vidi kroz prezime, nego kao mamu i tatu, odnosno dedu i pradedu. Kako je navela u intervjuu, roditelji su joj velika podrška i veoma im je zahvalna na svemu.

Sara je od ove godine počela da objavljuje i video snimke na Jutjubu, a jedan od njih, proces stvaranja slike koja je bila njen poklon za baku, možda najbolje pokazuje o kakvoj talentovanoj slikarki se radi.

Njena majka, Saša, ne propušta priliku da podeli na Instagramu slike sa zajedničkih putovanja Sare i nje, te je to bio i slučaj pre nedelju dana, prilikom boravka u Amsterdamu.

dijaspora.news/blic.rs
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top