All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

BRAVO, CRNA GORO: Za 48 sati prikupljeno 200.000 za Selenino liječenje!

Za manje od 48 sati prikupljen je novac za liječenje trogodišnje Selene Mandić!

Preko 200.000 eura neophodnih za liječenje djevojčice kojoj je dijagnostifikovan neuroblastom, nalazi se na računu njenih roditelja Aide Ramusović i Brana Mandića.

 Kako su saopštili, na računu Lovćen banke, prikupljeno je: 128.000 eura, dok je putem SMS servisa poslato 120.087 SMS poruka.

Preko internet mreže gofundme.com, na dva naloga prikupljeno je: 18.255 i 10.083 američkih dolara. Talas podrške je bio toliki da je tražena cifra premašena i porodica je odlučila da sve što je prikupljeno preko 200.000 eura preusmjeri u Fondza sljedeću humanitarnu akciju ovog tipa. Takođe, kako je već čitav niz događaja za prikupljanje novca organizovan i zakazan – sav novac prikupljen na tim dešavanjima preusmjeriće se zapomoć djeci oboljeloj od kancera, kako bismo pomogli svima onima koji se nađu u ovako velikom životnom problemu – u kojem smo trenutno mi. Selenina porodica svima zahvaljuje na ovom velikom talasu dobrote koji je ujedinio Crnu Goru, naveli su roditelji.

Selena će se liječiti na specijalizovanoj klinici u Americi, i cijela Crna Gora je mislima uz nju sa željom da nam se zdrava vrati.

Dijaspora.news/volimpodgoricu.me

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: SRAMAN POTEZ MINISTARSTVA ZDRAVLJA CG Tražili da građani ne skupljaju novac za Selenino liječenje! - Dijaspora News

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top