All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

BLAMAŽA BOSANSKIH POLITIČARA: Sad se izvinjavaju, ali sprdnji nema kraja!

Predsednik Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić javno se izvinio zbog blamaže koju je izazvalo ‘svečano’ otvaranje trotoara ispred zgrade u centru Sarajeva u kojoj je smješten državni vrh.

“Ovo je groteskno i ispod svih kriterijuma i poniženje državnih institucija od onih koji se najviše zalažu za BiH, a ovo rade” – rekao je Ivanić za N1 nakon što su se mediji i javnost izrugivali najavljeni obilazak tristotinak metara trotoara.

 Njegova rekonstrukcija trajala duže od tri mjeseca i koštala više od 360.000 KM (180.000 evra). Mediji su bili pozvani da prošetaju ‘uglancanim’ trotoarom u pratnji predstavnika sekretarijata Predsjedništva BiH i načelnika opštine Centar Nedžada Ajnadžića.

Najpre je usledilo ismejavanje poziva na društvenim mrežama, a onda su se u zakazano vreme zajedno sa novinarima na novom trotoaru pojavili i demonstranti koji su nosili transparente s ironičnim porukama: ‘Mi gradimo trotoar, trotoar gradi nas’.

View image on Twitter

View image on TwitterIvanić je krivicu za blamažu prebacio na Stranku demokratske akcije (SDA) čiji je član i opšinski načelnik Ajnadžić. Sve ga je to, rekao je, podsjetilo na popularnu seriju “Top lista nadrealista” u kojoj su ismojane gluposti vlasti.

“Volim da gledam ‘Nadrealiste’, ali da da budem učesnik toga ne pada mi na pamet.

Ja nisam zvao ni načelnika opšine niti sam ikoga pozvao. Pa to je 90 koraka. Mislim da ni ‘Nadrealistima’ ne bi palo na pamet da se napravi ovakav cirkus”, rekao je Ivanić. Najavio je da će se o ovom ‘cirkusu’ povesti ozbiljna rasprava i na Predsjedništvu BiH.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top