All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Bio sam pijan, ne sećam se da sam silovao sina: Saslušan otac monstrum iz Jagodine, određen mu pritvor

Nakon hapšenja Dragan je poricao tvrdnje svog sina o silovanju i pretnjama da će ga “iseći sekirom” ako nekom kaže šta se među njima dogodilo.

Dragan P. (65) iz sela Ribare kod Jagodine koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao sina, na saslušanju se branio ćutanjem, navodeći da je bio pijan i da se ničega ne seća! Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini prihvatio je predlog tužilaštva i odredio mu pritvor do 30 dana.

Posle prijave policiji dečak je izuzet iz kuće i smešten je u hraniteljsku porodicu. On je kroz suze potanko objasnio inspektorima kako ga je otac po povratku iz škole zgrabio i bacio na krevet, skinuo mu pantalone, a potom milovao po genitalijama i iživljavao se nad njim.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Nakon hapšenja Dragan je poricao tvrdnje svog sina o silovanju i pretnjama da će ga “saseći sekirom” ako nekom kaže šta se među njima dogodilo. Takođe, ponižavao ga je govoreći mu da “nije dostojan života koji mu on omogućava”.

Sa druge strane, B. P, supruga uhapšenog, juče je na pitanje novinara kategorično tvrdila da je sve neistina i da će zbog toga tužiti novinare koji pišu o slučaju.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top