All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Bio je uzor najgrubljim momcima devedesetih, a njegove slike u svakoj teretani u Srbiji: Danas ga na Fejsbuku prati milion ljudi (FOTO)

Zanimljivo je da su njegovi trbušnjaci proglašeni za najbolje na svetu, kao i da ne postoji bodibilder na svetu koji je više fotografisan od njega

Čuveni bodibilder iz Bečeja, Miloš Šarčev, čije su slike krasile zidove svih teretana u Srbiji devedesetih godina, i danas uživa u svojoj slavi. Samo na Fejsbuku Šarčeva prati skoro milion ljudi.

Tokom aktivne karijere, dva puta je proglašen za Mistera Jugoslavije, a 1989. godine postigao je planetarni uspeh kada je osvojio titulu Mister Univerzum.

Od kraja osamdesetih, pa sve do početka dvehiljaditih stalno je osvajao nagrade u bodibildingu. Ta popularnost ne jenjava ni danas, što se može videti i po broju pratilaca na društvenim mrežama.

Jedan je od najsimetričnijih bodibildera ikad! Poznato je da je doživeo peh na snimanju filma u Holivudu, kad se zapalio, ali su povrede zacelile.

Sve kolege imaju lepo mišljenje o njemu i kažu da je neverovatan. Dodaju da ne postoji čovek u Americi koji za njega nije čuo.

Šarčev je bodibilder koji je ubedljivo najviše fotografisan.

Zanimljivo je da su njegovi trbušnjaci proglašeni za najbolje na svetu, kao i da je bodibilder koji se pojavio na najviše takmičenja ikad, na čak 110.

Danas je jedan od najboljih svetskih trenera bodibildinga i fitnesa.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top