All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Bila tri brata Balkanca, dvojica rade u Nemačkoj, a jedan je ostao ovde (FOTO)

Sudar prošlosti i budućnosti…

Popularna evergrin i nikad ne prevaziđena zastava 750, poznatija kao “fića” uslikana je navodno u mestu Križevci u Hrvatskoj, i to udobno ušuškana između dva besna BMW-a.

Brzinom svetlosti fotografija je počela da se deli po balkanskim stranicama na Fejsbuku i stigla do popularne strane “Uživo sa balkanskih ulica”, gde se povela žestoka rasprava oko identiteta fotografije i vlasnika automobila.

“Ova dva BMW-a su kupljena na kredit a Fića je plaćen”, “Nije bitno da li su na kredit ili plaćeni kešom, ali fića je gospodin”, “Da zato ovaj što vozi fiću jede šta hoće i uživa a ovi što plaćaju kola na kredit, dođu jednom godišnje”.

Drugi komentator je viđenje ovog sudara prošlosti i budućnosti video ovako:

“Dva BMW-a odjavljena iz saobraćaja čitavih 10 meseci da bi se ponovo uključili u saobraćaj i registrovali u julu i avgustu mesecu kad je sezona da se dođe u Bosnu, uz to se uzme kredit i za sam dolazak u Bosnu da bi se društvo moglo počastiti. A kredit se otplaćuje dok se jede riža, pasulj i krompir. Živa istina, iz ličnog iskustva znam”

I dok jedni misle da besna kola voze gastarbajteri, dok ih vlasnik fiće vodi na ručak ili kafu, drugi hvale vlasnika fiće jer je ostao veran starim vrednostima iz vremena Jugoslavije.

Jedno je sigurno, gde god i kad god se pojavi, zastava 750 uvek će uvek izmamiti osmehe na licu.

Foto: Facebook/Uživo sa balkanskih ulica

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

To Top