All for Joomla All for Webmasters
Srbija

BEOGRAD 20 migranata sa noževima i motkama opkolilo i ubilo mladića

Avganistanac S.G. (26) preminuo je na Urgentnom centru nakon masovnog obračuna migranata koji se danas dogodio na Zelenom vencu.

Kako saznajemo, tuča je najverovatnije izbila ispred restorana Mekdonalds na Zelenom vencu oko 15 časova, gde su prolaznici videli jednog povređenog stranog državljanina, a nastavila se na uglu Reljine i ulice Kraljice Natalije.

 Kako navode očevici, naoružana grupa migranata istovremeno je viđena i na uglu Kameničke i Lomine ulice.
Preminuli S.G.

Foto: RAS SrbijaPreminuli S.G.

Najveća drama dogodila se na uglu ulica Kraljice Natalije i Reljine, gde je Avganistanac i zadobio povrede od kojih je kasnije preminuo. Kako navode očevici, najmanje dvadesetak migranata doletelo je sa svih strana, naoružani noževima da bi opkolili mladića koji je preminuo od ubadanja nožem.

– Dotrčali su iz pravca Terazija, Zelenog venca, pijace, sa izvađenim noževima i motkom sa ekserima, opkolili i krenuli da ga mlate. Motka je pukla koliko su ga jako udarali, a neko ga je u tom haosu verovatno izbo – priča taksista Vladimir Žuić, očevidac drame koja se dogodila u centru Beograda, koji je i sam pritrčao da pomogne nesrećnom mladiću koji je ostao da leži nakon što su se napadači razbežali.

Foto: RAS Srbija

Grupa taksista i prolaznika pokušala je da pomogne izbodenom mladiću nakon što se rulja razbežala. Jedna devojka donela mu je ćebe i stavila pod glavu, međutim, tada su videli da Avganistanac ima ozbiljne povrede.

U tuči koja je izbila između dve grupe migranata teško povređen još jedan strani državljanin.

Motiv tuče i dalje je nepoznat, ali konobarica kafane koja se nalazi u blizini, za “Blic” je rekla da se grupe migranata koje tu borave često i svađaju.

Kako je saopšteno iz MUP-a nakon tuče uhapšeno je pet osoba, a na licu mesta ostalo je ćebe i štap sa kojim su se tukli.

Pretresom su kod uhapšenih nađeni noževi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intezivno rade na rasvetljavanju tog slučaja.

blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top