All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Australijska glumica oduševljena Beogradom: Kada izađete u grad i osvrnete se oko sebe, sve je divno (FOTO)

Premijera druge sezone “Predstraže” zakazana je za četvrtak u 21 čas na kanalu SCI FI. Jedna od glavnih ličnosti je Talon (Džesika Grin), koja je poslednja preživela iz rase „crne krvi”, odnosno jedina preživela masakr svog sela.

Ona postaje odlučnija nego ikada u želji da osveti smrt svojih sunarodnika i da sprovede pravdu. Ali, u isto vreme, ona mora da pronađe i način da ovlada svojim posebnim moćima koje su, kako deluje, jedina nada da će izbeći mračnu sudbinu ne samo za sebe, već i za ceo svet.

“Mislim da je apsolutno divno što trenutno ima sve više i više jakih ženskih uloga i zahvalna sam što mogu da igram Talon, koja je veoma nezavisna osoba. Pretpostavljam da pokazuje snagu koju žena može imati, a i pokazuje da žene mogu nositi seriju. Imamo i mnogo mladih devojaka koje gledaju seriju i mislim da je veoma važno da vide snažan ženski uzor, nekoga na koga se mogu ugledati”, rekla je australijska glumica za “Blic TV magazin” na snimanju serije u Beogradu.

 

https://www.instagram.com/p/Bt_kwAqloXr/?utm_source=ig_embed

Vaša uloga je fizički veoma zahtevna. Kako ste se osećali kada nakon snimajućeg dana, odete kući sa zavojima?

“To je nešto što mi se dopadalo i nije mi predstavljalo problem. Dobila sam priliku da mogu sama da radim svoje akcione scene i pretpostavljam da integrišem svoju ljubav prema MMA borbama u svoj rad. Definitivno je bilo mnogo posekotina i modrica, ali meni to nije predstavljalo problem. Jednostavno ja to volim.

Koliko vam je prijao rad u Srbiji?

“Dolazak u Srbiju bio je neverovatan za seriju. Kada izađete u grad i osvrnete se oko sebe, sve je divno. Od ljudi, preko divnih mesta u Beogradu. Dosta sam i tokom pauze između snimanja sama istraživala vaš grad. Volim da samo stavim slušalice i krenem u šetnju. Hodala sam satima i videla neverovatna mesta i lokacije. Prvi put radim u Evropi, ali sam zaista oduševljena Beogradom.

Koliko vam je važna reakcija fanova serije?

“Fanovi su ti koji čine TV seriju i zaista smo imali sreće jer ih je ogroman broj. Oni zaista podržavaju seriju i promovišu je na svakom koraku.

 

 

Dijaspor.news/Blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top