All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Arapin izazvao haos u centru Zagreba: Ušao u poštu da podigne novac, a kada nije uspeo, zapretio je da će ih sve dići u vazduh

Incident se dogodio pre nedelju dana, a Arapin je stanovnik Velike Britanije

Arapin, Fadi M. S. (41), je iživciran time što nije mogao da dobije novac u glavnoj poslovnici pošte u Branimirovoj ulici u Zagrebu, zapretio da će doći sa svojim ljudima i službenice politi benzinom i zapaliti ih.

Incident se dogodio pre nedelju dana, a Arapin je stanovnik Velike Britanije, piše “Jutarnji”.

Problemi s lozinkom

Fadi do sada nije bio osuđivan, a nije poznato šta ga je nateralo da tako odreaguje.

Da li je u pitanju uznemirenost zbog neke zabrane kojom mu je blokiran novac koji je želeo da podigne, ili je reč o susretu s hrvatskom administracijom koji je za njega bio toliko uznemirujući, ni policija nije uspela da otkrije.

Policija je uspela da rekonstruiše da je Fadi M. S. pre nedelju dana već bio u pošti na Branimirovoj, a dolazio je iz istoga razloga. Naime, želeo je da podigne novac koji mu je neko poslao putem “Western Uniona”, a radilo se o 5.000 evra.

Međutim, već kod prvoga zahteva za isplatom došlo je do problema jer nešto nije bilo u redu s lozinkom koju je Fadi dao službenici, a koja služi za identifikaciju osobe koja novac podiže. Ta šifra po mišljenju službenice nije odgovarala, pa mu je rekla kako ne može da mu isplati novac nego da dođe sledećeg dana.

Britanac je to i uradio, ali sledećeg dana mu je rečeno da je isplata navedenih 5.000 evra iz nekoga razloga blokirana i da mu novac ne može biti isplaćen.

Opasnost od bega

Ovo je kod Fadija M. S. izazvalo agresivnu reakciju pa je službenici zapretio da će ovde doći njegovi ljudi koji će zapaliti i nju i celu poštu. Policija ga je prijavila zbog pretnje, a zbog opasnosti od bega, budući je reč o stranom državljaninu, određen mu je istražni zatvor u Remetincu do okončanja postupka.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top