All for Joomla All for Webmasters
Planeta

DANSKOM MILIJARDERU UBIJENO TROJE DECE U MASAKRU NA ŠRI LANKI: Ćerka samo dva dana ranije objavila fotku sa letovanja, ne sluteći da je POSLEDNJA (VIDEO)

Danskom milijarderu Andersu Holču Povlsenu (46), vlasnik ASOS u terorističkom napadu u Šri Lanki ubijeno je troje od četvoro dece.

Povlsen je drugi najveći privatni zemljoposednik u Velikoj Britaniji i najveći deoničar ASOS.

Danski milijarder en (46), vlasnik je međunarodnog lanca trgovina odećom Bestseler (sadrži modne marke Vero Moda i Jack&Jones), najveći deoničar britanske onlajn trgovine ASOS i drugi najveći deoničar nemačke onlajn trgovine Zalando. Vest je za BT potvrdio Džesper Stubkier, direktor komunikacija u firmi Bestseler.

https://www.instagram.com/p/BwXEi0yDpd1/?utm_source=ig_embed

Svedok po imenu Kieran Arasaratnam rekao je u nedelju za BBC da je video “Dankinju koja je izgubila troje dece” u bombaškom napadu na hotel Šangrila, prenosi.

https://www.instagram.com/p/BwO-AbtDdHS/?utm_source=ig_embed

“Rekla je, “molite se za mene, molite se za mene””, rekao je. Arasaratnam je kasnije na Fejsbuku napisao: “Danska porodica sa troje dece. Roditelji su preživeli. Deca su im izgleda poginula. Imam troje dece i tačno znam kako se sada osećaju.”

https://www.facebook.com/seoghoerdk/posts/2634506359898212

Jedna od Povlsenovih ćerki, Alma Storm Holč Povlsen, pre nekoliko dana objavila je na Instagramu fotografiju svojih sestara Astrid, Agnes i malenog brata Alfreda na Šri Lanki.

Prema pisanju Forbsa Povlsen je najbogatiji Danac na svetu “težak” 7,9 milijardi američkih dolara. Danac je vlasnik 89.000 hektara zemlje u Škotskoj, što ga čini najvećim privatnim zemljoposjednikom u toj zemlji.

Anders Holch Povlsen ist Chef der Besteller-Gruppe, zu denen unter anderem Vero Moda oder Jack & Jones gehört.

Gepostet von oe24.at am Montag, 22. April 2019

U seriji bombaških napada na crkve i luksuzne hotele ubijeno je najmanje 290 ljudi, a ranjeno više stotina.

Nijedna militantna grupa nije preuzela odgovornost za napade, ali policija sa Šri Lanke kaže da su bili upozoreni na jednu nepoznatu islamističku grupu, nekoliko dana pre napada.

Dijaspora.news/Kurir.rs/Dejli mejl

Foto Facebook/Instagram

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top