All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Дани Београда у Москви од 25. до 27. маја

У Москви ће од 25. до 27. маја бити одржана манифестација “Дани Београда”.

Поводом припрема и организације манифестације у руској престоници борави делегација Београда предвођена помоћником градоначелника Борком Милосављевићем.

“Циљ је да се добри билатерални односи даље продубе, и то кроз три кључна стуба наше сарадње. Зато ћемо 25. маја, када ће и бити први дан наше манифестације, отворити велики бизнис форум, где ће највећи и најпознатији српски привредници директно разговарати са својим руским колегама са жељом да направе конкретне пословне аранжмане”, рекао је Милосављевић.

Циљ бизнис форума је да се остваре конкретни и добри економске односе и добра сарадња и да се могућност слободног извоза и бесцаринског односа у најбољој мери искористи у протоку наше робе на руско тржиште, али и привлачење руских инвестиција у области слободних зона, презентацијом наших најзначајнијих инфраструктурних пројеката, истакао је помоћник градоначелника Борко Милосављевић.

Милош Биковић

Милош Биковић

Други дан у оквиру манифестације, дан културе, планиран је концерт Горана Бреговића, редитељ Емир Кустурица који ће представити своје филмове. Промо-лице биће глумац Милош Биковић. Трећи дан манифестације резервисан је за дан спорта када ће бити одиграни тениски меч и кошаркашка утакмица.

Чланови делегације одржали су низ састанака како би организација Дана Београда у Москви протекла што успешније.

Dijaspora,news/RTS

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top