All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK: Ušao u zlataru u Milanu, a onda je počeo brutalni napad!

Italijanski karabinjeri uspeli su da reše misteriju pljačke koja se dogodila u septembru prošle godine u  zlatari “Eleuteri” u Milanu zbog čega su uhapšena dvojica državljana Srbije starih 30 i 29 godina. Karibinjeri su takođe objavili i snimak pljačke.
Snimak sa sigurnosnih kamera zabeležio je trenutak u kome jedan od pljačkaša, elegantno obučen ulazi u zlataru i traži od prodavačice da mu pokaže neke od komada nakita za koje je navodno zainteresovan.Policija je saopštila da se pljačkaš, prodavačici obratio na engleskom jeziku. Snimak prikazuje kako  prodavačica odlazi u pomoćnu prostoriju da uzme nakit,  a pljačkaš kreće za njom.

U tom trenutku razbojnik napada i veže selotejp trakom prodavačicu.

Odmah zatim, u zlataru ulazi drugi pljačkaš, koji je svom saučesniku pomogao da spakuje zlato i dragulje i nestanu u nepoznatom pravcu.

Podesetimo,  karabinijeri su rasvetlili razbojništvo, koje se u septembru prošle godine dogodilo u zlatari “Eleuteri” u Milanu i uhapsili dvojicu državljana Srbije, starih 30 i 29 godina. Pljačka se desila 21. septembra u ulici Svete Andree. Policija ih je identifikovala zahvaljujući otiscima stopala – prenose italijanski mediji. Prema rečima italijanske policije, ova pljačka po načinu izvršenja liči na pljačke koje izvodi čuvena banda kradljivaca nakita “Pink Panter”.

Dijaspora.news/Kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top