All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Prelepa Danijela je hrabra policajka iz Kikinde koja je rizikovala svoj život i uletela u vatru kako bi spasila živote ljudi u paklenom lokalu (FOTO)

Mlada policajka Danijela Stanišin (37) iz Kikinde postala je heroina PU u Kikindi. Ova hrabra policajka ugasila je požar u kikindskom ugostiteljskom objektu “Kod Fićoka” i tako spasila radnice koje su se u to vreme nalazile u blizini požara.

Kako je Danijela ispričala za portal “Telegraf.rs” nakon završene smene u PU u Kikindi ona se oko 8 časova zaputila ka svome stanu, iznenanada je primetila da gust dim dolazi iz lokala u centru grada u Ulici Braće Tatića.

Danijela je spasila uplašene radnice Foto: Privatna arhiva

– Nisam se dvoumila ni sekunde, odmah sam uletela u lokal koji je već bio ispunjen gustim dimom, usplahirane radnice sam udaljila sa mesta i počela sam da gasim požar.

Uz pomoć nekoliko vatrogasnih aparata uspela je da ugasi požar Foto: Privatna arhiva

Situacija u gril lokalu nije bila bezazlena jer je pored gustog dima koji je sam po sebi bio opasan, vatra uveliko zahvatila i masivne grede tavanica. Danijela, pribrana i spretna brzo je reagovala, rekavši zaposlenima da se udalje na bezbedno rastojanje, a onda je uz pomoć nekoliko vatrogasnih aparata ugasila požar.

Danijela Stanišin pripadnica je Interventne jedinice Policijske uprave u Kikindi Foto: Privatna arhiva

Danijela Stanišin pripadnica je Interventne jedinice Policijske uprave u Kikindi, a u MUP-u je zaposlena od 2003. godine. Da časno i hrabro izvršava sve zadatke, potvrdili su i njene kolege iz Nezavisnog sindikata policije u Kikindi koji su Danijelu proglasili heroinom godine, jer je čast kako kažu, imati hrabru, lepu i neustrašivu koleginicu.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

IZDVAJAMO

To Top