All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

VELIKI POŽAR U MARINI U BARU: Izgoreli brod ruskog državljanina i drvene barke, vatrogasci VIŠE OD SAT gasili plamen! (FOTO)

U velikom požaru koji je jutros nešto posle 5 sati izbio u marini u Baru potpuno je uništen ribarski brod u vlasništvu ruskog državljanina i stare drvene barke koje su bile u raspremi na suvom vezu, a njihov tačan broj još nije utvrđen.

Požar je izbio u delu marine gde se nalaze ribarski brodovi kod lukobrana marine.

 

Portparol Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) Bar Radovan Đurišić kazao je Vijestima da se očekuje dolazak sudskog veštaka za požare, eksplozije i havarije iz Podgorice, koji će rasvetlili uzrok požara. On je dodao da je, prema prvim podacima, od uništenih plovila u plovnom stanju bio samo plastični brod ruskog državljanina koji je bio na remontu na suvom vezu i da se pretpostavlja da nema više od pet uništenih plovila.

 

Marina posle gašenja požara

Načelnik Službe zaštite Opštine Bar Amir Muslić kaže da su vatrogasci primili poziv za intervenciju u 5.19 i da su zbog jakog vetra koji je sa ruskog broda prebacio vatru na stare “drvenjake” imali pune ruke posla, skoro sat i po.

“Odmah je upućena kompletna smena od 11 vatrogasaca koji su požar lokalizovali u šest sati, a akcija je potpuno završena u 6.41”, rekao je Musić.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Vijesti.me

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top