All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Drama u Splitu: Policajci oborili muškarca na pod, odmah nakon hapšenja je preminuo

Jerk Boban (44) koji je dosad skupio 18 kaznenih prijava zbog raznih kaznenih dela, preminuo je u Splitu nakon što ga je uhapsila policija od koje je prethodno pokušao da pobegne.

Policija je jutros oko 4.40 sati uočila kombi koji je promenio smer kretanja sa namerom da izbegne policijsku blokadu.

Nakon što je kombi zaustavljen, Boban je istrčao, odbacio torbicu i nepoznate predmete, te je, uprkos naređenjima policije da stane, nastavio da beži, prenose hrvatski mediji.

Nakon što su ga policajci stigli i stavili mu lisice na ruke, te onemogućili da daje otpor i pobegne,primetili su da teško diše.

Policajci su primetili da Jerk teško diše Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Odmah je pozvana hitna pomoć, a do dolaska lekara jedan policajac pokušao je da mu pruži prvu pomoć. Jerk je preminuo tokom lekarske intervencije.

O događaju je obavešten zamenik županijskog tužioca koji je naložio uviđaj i obdukciju tela.

M.B (31) koji je vozio kombi, nakon zaustavljanja počeo je da iz kombija izbacuje predmete. On je uhapšen i doveden u policijske prostorije.

Portal “Dalmacija danas” navodi nezvanična saznanja da se smrt muškarca dovodi u vezu s gutanjem za sada nepoznatih predmeta. Oba muškarca navodno su od ranije poznata policiji.

Jerk Boban je početkom 2016. godine osuđen je na tri godine zatvora zbog pljačke trafike u Vinkovačkoj ulici, a nedavno je izašao iz zatvora.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top