All for Joomla All for Webmasters
hronika

BRUTALNI UBICA IZAŠAO S ROBIJE, PA POKUŠAO DA SILUJE DEVOJČICU! Namamio je u dvorište, pa je napao! Policija ga pronašla u žbunju

Predrag Darmanović, koji je nedavno izašao s dugogodišnje robije, presreo dete na ulici, ljubio je po stomaku i neprimereno dodirivao, zbog čega je odmah uhapšen

Predrag Peđa Darmanović (40) iz Vrbasa uhapšen je zbog sumnje da je na ulici presreo dve devojčice od šest i sedam godina, a zatim stariju pokušao seksualno da napastvuje!

Kako saznajemo, napad na devojčicu desio se 4. juna, a jeziva činjenica je to što je Darmanović osuđivani ubica, koji je iz zatvora izašao pre samo sedam meseci.

Vrebao drugarice

– Darmanović je tog dana na ulici video dve devojčice, koje su mu inače komšinice. Neko vreme ih je posmatrao i slušao je njihov razgovor. Jedna devojčica se požalila drugoj da je boli stomak, što je on iskoristio kao povod da im priđe – kaže izvor Kurira i nastavlja:

– Ponudio im je pomoć zbog bolova. Rekao je “da slobodno uđu kod čike u dvorište”. Devojčice su ušle i tada se desio pokušaj napastvovanja.

Kako kaže naš izvor, Darmanović je počeo da mazi sedmogodišnjakinju čim je ušla na njegov posed.

– Pod izgovorom da želi da joj izmasira stomak, počeo je da je dodiruje, miluje i ljubi. Prvo joj je ljubio stomak, a onda je počeo da se spušta niže… Dete je počelo da plače, a njena drugarica se uplašila i istrčala iz dvorišta. Videvši da dete trči, Darmanović je pogledao ka njoj, a žrtva je to iskoristila i uspela da pobegne – kaže sagovornik i dodaje da su deca odmah otišla kod roditelja i sve im ispričala.

– Policija je odmah po prijavi krenula u potragu za opasnim manijakom. Posle sat vremena je nađen sakriven u nekakvom žbunju. Nakon saslušanja kod tužioca njemu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje – kaže izvor.

 

 

Zario mu nož u srce

Meštani Vrbasa kažu da je Darmanović izuzetno opasan po okolinu, a iz zatvora je izašao u oktobru 2018. godine, i to nakon služenja kazne za ubistvo.

– On je 2005. sa svojom tadašnjom nevenčanom ženom i svojim bratom od tetke ubio Zdravka Rajića (67) iz Vrbasa, rođaka svoje supruge. Oni su Rajića gušili peškirom, davili kaišem, a onda mu zabili nož u srce! Posle zločina su ispreturali čitavu kuću i odneli 1.000 evra i pištolj – podseća izvor i dodaje da je za to ubistvo Darmanović bio osuđen na 14 godina, ali je iz zatvora izašao malo ranije.

Inače, pre ubistva manijak je robijao dve i po godine i zbog pokušaja ubistva.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Slađana Stojanović

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top