All for Joomla All for Webmasters
Magazin

Zdravko Čolić se RAZVODI?!

Zdravko Čolić se razvodi, tvrdi najpoznatija bosanska proročica Azira Muratović! Sarajka je, gledajući u kašike, predvidela da će pući šesnaestogodišnji brak najveće bivše jugoslovenske zvezde s Aleksandrom Čolić, s kojom ima ćerke Unu i Laru.
– U toku daljeg života doživeće nekoliko dramatičnih promena smera, i to zbog sudbine, na kojoj on zasad ima kontrolu. Te promene će biti nagle i neočekivane.

Problemi sa zdravljem

Druga, četvrta i sedma kašika pokazuju mu probleme u braku, a šesta pokazuje čak i razvod braka! On je nepredvidiv, nezavisan i tvrdoglav i ne može niko da utiče na njega da nešto promeni dok on to sam ne oseti ili ne shvati da treba nešto da menja. Čolić je zasad u braku miran i siguran i to mu daje snagu, dok se ovo sudbonosno ne desi. To će ga prilično poljuljati – ispričala je Azira za bosanske medije.

Ona tvrdi da će pevaču jedna žena praviti probleme i na poslovnom i na privatnom planu.
– Zdravko zna s novcem, koji je u stilu njegovog života, pa mu druga kašika pokazuje da će početi nešto privatno da radi, što neće ići dobro. Imaće problema koje će mu praviti ženska osoba, pa mu je bolje da ovo i ne započinje – rekla je Azira.

Proročici se javilo i Čolino loše zdravstveno stanje, zbog čega mu poručuje da pod hitno poseti lekara:

Sve mu brzo dosadi

– Što se tiče zdravlja, imaće problema s nervozom, kostima i zglobovima, a vidim i jedan veći zdravstveni problem kroz koji mu druga kašika pokazuje bolnicu.

Ona je otkrila pevačeve mane i vrline.
– On ima nestalan karakter, a glavno oružje su mu briljantna inteligencija i spretnost. Kod njega je brzina glavna i čim primeti da nešto sporije ide, on okreće ploču na drugu stranu. Ako mu nešto ide na duže staze, dosadno mu je i nejasno, ali se s lakoćom prilagođava situacijama i ima izvrstan smisao za komunikaciju. U svojim razgovorima nema zlih namera, a neke životne stvari ne shvata ozbiljno i ne prima ih k srcu – zaključila je Azira.

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Čolom, ali on je bio nedostupan jer je trenutno na turneji u Australiji.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top