All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Vučić: Pred kraj kampanje idem na duel sa Šešeljem, ali u šahu

 Snimio sam spot ‘Vučiću, pederu’. Slušajte, čoveka treba da bude sramota samo od onoga što on uradi, a ne od onoga što mu neko drugi prebacuje, izjavio je predsednički kandidat SNS i premijer Srbije za Kurir

 “Nisam se šalio. Snimio sam spot ‘Vučiću, pederu’. Napravili momci koji su mi radili spot sve primedbe ‘a nisi ništa uradio’, i pružio sam odgovor na sve to, a na povike ‘Vučiću, pederu’, moj odgovor je najzanimljiviji”, izjavio je predsednik Vlade Aleksandar Vučić tokom posete redakciji Kurira.

“Slušajte, čoveka treba da bude sramota samo od onoga što on uradi, a ne od onoga što mu neko drugi prebacuje. Neko mora da bude kriv ljudima, na nekome moraju da se istresu, sve svoje frustracije i muke da izbace negde, i okej je da to budem ja. Nekad je teško kad radite naporno za zemlju i pitate se zašto ja, ali onda se naviknete i shvatite da je to normalno. Kad vidite sve druge primedbe, shvatite da su to primedbe na nivou ‘Vučiću, pederu'”, objasnio je premijer.

Upitan šta ga je iskreno nasmejalo, Vučić je istakao da ga Njuznet zabavlja – o odnosima Srbije i Hrvatske gde piše da Severina treba da snimi još jedan kućni video, Ceca da otpeva pesmu Zagreb, da Srbija jednom pusti Hrvatsku da je pobedi u košarci…

Premijer je naveo da je spreman za duel u šahu sa Šešeljem.

“Kad god hoćete, organizujte, na izborima su nam šanse 50/50, ali u šahu su moje znatno veće. Dajem reč, pred kraj kampanje idemo na duel”, rekao je Vučić, i dodao da je poslednji put od poznatih dobio Bakira Izetbegovića, koji je bio uveren da će pobediti.

“U Briselu igram šah. Kad god nam daju pauzu, ja – da bih se smirio, da bih se koncentrisao, da bih mogao da donosim prave odluke – tražim da mi naši iz misije donesu šah, da mogu hladne glave da uđem na nastavak razgovora”, naglasio je Vučić.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top