All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

VUČIĆ: Bio sam na ivici da suzu pustim, koliko me je pogodila izjava mitropolita Amfilohija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na javnom servisu i upitan o saradnji sa Crnom Gorom, Vučić je rekao da su odnosi pristojni.

– Dali smo novac za obnovu Srpske kuće. Teška je situacija za srpske stranke u Crnoj Gori, mi imamo konkretne odnose sa vlastima u Crnoj Gori – rekao je Vučić.

Na pitanje kako bi prokomentarisao odnose sa Hrvatskom, Vučić je odgovorio:

– Veoma nam je stalo do dobrih odnosa sa Hrvatskom. Smatram da bi bilo izuzetno lekovito da se vidim sa predsednicom Hrvatske što pre. Uložio sam ogroman napor da to bude tako. Morate da znate da sam ogroman napor uložio i da imamo dobre odnose sa BiH, sa Bakirom, ali i sa Erdoganom. To je strašno važno, za nas i za region.

POGODILA ME JE IZJAVA MITROPOLITA AMFILOHIJA

-Ja mislim da je najbolji komentar na izjavu mitropolita crnogorskog Amfilohija dao patrijarh Irinej. Nije mene pogodio apel koji potpisuju kOVIĆ, Obradović, Maršićanin… Pogodile su me reči mitropolitaAmfilohija. Pogodile su me reči vladike Teodosija, ukoliko je zaista potpisao taj apel. Evo ja pitam vladiku javno “Kada je iko kroz državne fondove pomogao srpske crkve, a da to nije bio Aleksandar Vučić” – rekao je predsednik Srbije.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top