All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

VIKILIKS OTKRIVA: Evo ko je pomogao Trampu da pobedi!

Republikanski kandidat Donald Tramp pobedio je u trci za mesto predsednika SAD, zato što mu je to omogućila Demokratska stranka isturanjem za kandidata Hilari Klinton, umesto Berni Sandersa, tvrdi (WikiLeaks) Vikiliks.

Senator Sanders mogao je da porazi Trampa, tvrde gotovo svi analitičari, ali ga je njegova Demokratska stranka sprečila u tome, kada su dali podršku Klintonovoj, koja je postala kandidat te stranke.

Vikiliks tvrdi da je establišment Demokratske stranke na sve moguće načine gurao Klintonovu prema nominaciji za predsednika SAD, čime su, dodaje se, omogući Trampu lakšeg protivnika, s obzirom na brojne skandale u koje je ona upala.

donald tramp

Portal,na čijem čelu je Džulijan Asanž, neposredno uoči izbora u Americi objavio je seriju hakovanih e-mailova, koji su napravili ogromnu štetu Klintonovoj, ali i Demokratskoj stranci.

Tokom predizborne kampanje u SAD, Berni Sanders je beležio sjajne rezultate u javnosti, te gotovo pa sustigao prednost koju je Klintonova imala nad njim. Međutim, unutrašnjim odlukama Demokrata, Sanders je bio prisiljen da se povuče iz trke, pa je Klintonova kasnije poražena od Trampa.

“Sanders je, pritisnut iz svoje stranke, povukao svoju kandidaturu, te podržao Klintonovu, ali to nije bilo dovoljno da se glasači uvere da za nju i glasaju”, navodi Vikiliks.

IZDVAJAMO

To Top