All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

VIDEO: SUPRUGU UHODIO DRONOM “Upravo gledam kako 18 godina mog braka odlazi u propast!”

Na YouTubeu se pojavio video razjarenog supruga koji tvrdi da je uhvatio ženu u preljubu nakon što ju je uhodio bespilotnom letjelicom kada mu je postala “sumnjiva”

Naime, korisnik YouTubea YAOG tvrdi kako je postao sumnjičav nekoliko tjedana prije nego je odlučio snimiti video jer se supruga počela čudno ponašati. Kazao je kako je primio poziv te je upozoren da se nešto događa. Dva puta ju je pokušao slijediti, no oba puta je posvjedočio da ide na posao. Tada je došao na ideju da upotrijebi dron i tako je uhvatio dokaz koji je kasnije objavio na internetu.

Njegova žena tog je dana krenula je iz kuće i skrenula s putanje kojom inače ide na posao, a potom se na parkiralištu iza supermarketa našla s navodnim ljubavnikom.

– Evo je, vadi kosu iz kaputa. Sjajno, uljepšaj se za tipa s kojim ćeš prevariti svog muža. Tako je, potrudi se da tvoja kosa izgleda lijepo. Je li to ona češlja kosu? Ne znam što radi. Uljepšava se za je**** – čuje se YAOG kako vodi monolog opisujući svaki korak svoje supruge.

Žena potom prelazi raskrižje i dolazi na parkiralište, a onda iza ugla po nju dolazi automobil.

– Ako pogledate pažljivo, vidjet ćete kako 18 godina braka odlazi u propast. Gledajte. 18 godina, boom! 18 je****h godina je nestalo! 18 godina, a ona ih je samo tako odbacila. A imali smo dobar brak, barem sam tako mislio. Očito to nije bilo tako. 18 godina. E pa je** se – slomio se YAOG.

I dok mnogi vjeruju da je snimka stvarna, drugi nisu tako uvjereni, i tvrde da čovjek pokušava zaraditi na oglašavanju.

Oni koji vjeruju u istinitost snimke, optužuju ga da je jeziv jer je snimao ženu bez znanja. Otkako je snimka objavljena na YouTubeu, LiveLeaku i Redditu, pregledana je više desetaka tisuća puta.

.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top