All for Joomla All for Webmasters
Duhovnost

VEČERAS JE NOĆ MLADOG MJESECA: Da bi vas tokom 2017. godine pratila sreća, uradite OVO!

Vrijeme je za promjene, mlad Mjesec to zahtijeva do vas. Noć mladog Mjeseca je ispred nas. Da bi vas sreća i blagostanje pratilo u novoj godini, morate da ispoštujete ova tri rituala.

1. Prihvatite sve svoje neuspjehe

Kada prihvatite svoje padove, suočićete se sa svojim problemima i možete lagano da krenete naprijed, ostavljajući teret iza sebe.

Mlad mjesec simboliše novi početak, a i nova godina je na pragu, zato zakoračite u nove mogućnosti. Ustanite iz pepela i probajte sve ono što vam do sada nije uspjelo. Bitno je samo da imate vjeru…

2. Zamislite sebe, kako ćete izgledati za tačno godinu dana

Zažmurite i na minut samo zamislite kako želite da izgledate za tačno godinu dana. Duhovno i fizički. Gdje se vidite? Pored koga stojite? Sa kojim novcem raspolažete? Tokom godine imajte te ciljeve u glavi i krenite polako da ih ostvarujte. Bitno je da se zagledate u sebe i iskreno priznate šta vam je važno u životu.

3. Osnažite sebe

 Jarac čija planeta trenutno preovlađuje, u znaku je muškarca. To vas tjera da se povežete sa jakom, muškom stranom u sebi. Na taj način ćete postati nepobjedive. Jarac vas tjera da se borite, da istrajete…

Najvažnije od svega je da vjerujete u sebe. Potrebno je da vjerujete da će ova godina biti dobra, da će ova godina donijeti sreću vama i vašim najbližim. Sa tim pozitivnim mislima prizvaćete samo dobre vibracije čije će ostvarenje podstaknuti mlad Mjesec.

Vrijeme je za promjene!

Dijaspora.news

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top