All for Joomla All for Webmasters
Duhovnost

VEČERAS JE NOĆ MLADOG MJESECA: Da bi vas tokom 2017. godine pratila sreća, uradite OVO!

Vrijeme je za promjene, mlad Mjesec to zahtijeva do vas. Noć mladog Mjeseca je ispred nas. Da bi vas sreća i blagostanje pratilo u novoj godini, morate da ispoštujete ova tri rituala.

1. Prihvatite sve svoje neuspjehe

Kada prihvatite svoje padove, suočićete se sa svojim problemima i možete lagano da krenete naprijed, ostavljajući teret iza sebe.

Mlad mjesec simboliše novi početak, a i nova godina je na pragu, zato zakoračite u nove mogućnosti. Ustanite iz pepela i probajte sve ono što vam do sada nije uspjelo. Bitno je samo da imate vjeru…

2. Zamislite sebe, kako ćete izgledati za tačno godinu dana

Zažmurite i na minut samo zamislite kako želite da izgledate za tačno godinu dana. Duhovno i fizički. Gdje se vidite? Pored koga stojite? Sa kojim novcem raspolažete? Tokom godine imajte te ciljeve u glavi i krenite polako da ih ostvarujte. Bitno je da se zagledate u sebe i iskreno priznate šta vam je važno u životu.

3. Osnažite sebe

 Jarac čija planeta trenutno preovlađuje, u znaku je muškarca. To vas tjera da se povežete sa jakom, muškom stranom u sebi. Na taj način ćete postati nepobjedive. Jarac vas tjera da se borite, da istrajete…

Najvažnije od svega je da vjerujete u sebe. Potrebno je da vjerujete da će ova godina biti dobra, da će ova godina donijeti sreću vama i vašim najbližim. Sa tim pozitivnim mislima prizvaćete samo dobre vibracije čije će ostvarenje podstaknuti mlad Mjesec.

Vrijeme je za promjene!

Dijaspora.news

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top