All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

UŽAS NA DEDINJU: Krvoločni mešanac rasporio stomak malom psu, vlasnik ga branio, na kraju je i on izujedan! (FOTO)

Beograđanin Vojislav Ivanović (68) i njegova supruga napadnuti su na Dedinju dok su šetali kućnog ljubimca, jer je na njih krenuo da kidiše drugi vlasnički pas, a čitav incident zabeležile su sigurnosne kamere.

Njihov psić je zbog pretpljenih povreda završio na operacionom stolu, dok je Voja sa ujedima po rukama morao da primi tetanus.

– Sve se desilo u ponedeljak između 21.30 i 21.45 sati. Žena i ja smo krenuli da prošetamo našeg malog “džek rasela” koji ima 8 godina i jedva 5 kilograma. Došli smo na mesto gde inače šetamo kucu, u ograđenom dvorištu Ulice Miloja Đaka kod broja 21. Krajičkom oka sam spazio da se tu već nalazi drugi pas, ali mi nije palo na pamet da je slobodan – izneo je Vojislav uvod u čitavu priču.

Kako kaže, njihov ljubimac bio je na povocu kada mu je odjednom istrčao mešanac staforda i pit-bula, ili staforda i boksera.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– To kuče od 40 kilograma je počelo da kidiše na naše, odmah ga je ščepalo za glavu, rasporilo mu je stomak i izujedalo zadnjicu.

– Mi smo pokušavali da ih razdvojimo, ali nije bilo šansi. Pokušali smo da urazumimo devojku koja ga je šetala, ali uzalud, ona je samo stajala nemo po strani, nije se ni makla da nam pomogne – razočarano će Vojislav.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Naglašava da su na kraju i on i njegova žena zadobili rane po rukama dok su pokušavali da spasu svog ljubimca.

Pas je uspešno operisan, zahvat je bio izrazito komplikovan i skup – oko 250 evra.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Međutim, to nije najveći problem.

– Mi smo incident pokušali da prijvimo policiji, ali su nam tamo objasnili da to nije njihova nadležnost i da se javimo komunalnoj policiji.

– U komunalnoj su nam rekli da se vratimo u policiju. Do danas se ništa rešilo nije, ne možemo da prijavimo slučaj i podnesemo tužbu jer je pitanje nadležnosti u sivoj zoni, a sve što želimo je da neodgovoran vlasnik bude kažnjen, a pas odveden gde treba kako sutra neko dete ne bi bilo napadnuto i ozleđeno – zaključio je ovaj čovek.

Video pogledajte ovde:

(Dijaspora.news/Telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top