All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

U NJUJORK DA ODEŠ, BIO BI MI BLIZU Rada pobegla kod Harisa u Ameriku!

Atraktivna pevačica Rada Manojlović spakovala je kofere nekon nastupa u Splitu i otišla u zagrljaj dečku Harisu Berkoviću, koji je u Americi na turneji.

Foto: R.Ristić / RAS Srbija

Očigledno je da njih dvoje nisu mogli da izdrže jedno bez drugog, pa su pronašli rešenje kako bi narednih pet dana bili nerazdvojni i uživali u prazničnoj atmosferi Njujorka.

 Ovo dovoljno govori o tome da su se Rada i Haris zaljubili, što bi deca rekla, do ušiju, te da njihova veza uskoro može biti još ozbiljnija. Haris je na turneju otputovao pre nešto manje od mesec dana, ali to je za njih dvoje bio veoma dug period, naročito što Haris na turneji ostaje još 20 dana.

– Još pre nego što je Haris otputovao, njih dvoje su razmišljali o tome da Rada dođe kod njega, ali je dogovor bio da doputuje na kraju njegove turneje. Međutim, čim su prošle dve nedelje, njih dvoje su počeli da kriziraju, počeli su učestalo da se čuju i više nije bilo dileme da će se taj susret dogoditi dosta ranije. Kako je Haris imao pauzu u nastupima između 17. i 23. decembra, on joj je predložio da odmah nakon njenog koncerta u Hrvatskoj kupi kartu i dođe kod njega. Sreća da je i ona u tom periodu imala slobodne dane, pa je istog trenutka rezervisala kartu, koju je zbog kratkog roka rezervacije platila tri puta skuplje – kaže izvor za Alo.

– Njih dvoje su kao tinejdžeri i sve vreme se dopisuju. Nisu ni slutili da će im razdvojenost tako teško pasti. Rada je prekjuče stigla u Ameriku i od tada se više nikome ne javljaju. Konačno bez tenzije zbog tezgi lutaju ulicama Njujorka i uživaju u novogodišnjoj euforiji koja je obuzela Amerikance. Posećuju najskuplje restorane. Kako su se videli posle 27 dana, njih dvoje koriste svaki trenutak da budu sami u hotelskoj sobi, dok će šoping i posete novogodišnjim sajmovima malo da sačekaju. Rada ostaje pet dana kod Harisa, nakon čega oboje imaju ubitačan tempo što se tiče nastupa – dodaje izvor.

Kako bismo potvrdili naša saznanja, pozvali smo Radu i već kada nam je zbog zvukova tokom uspostavljanja veze zvučalo kao da je u romingu, shvatili da smo na pravom putu. Iz trećeg pokušaja smo i uspeli, pevačica se javila.

– Izvinite, molim vas. U Njujorku sam, pozvaću vas čim se vratim ili mi pošaljite poruku – rekla nam je Rada i ne saslušavši pitanje, mada nama drugi odgovor nije ni trebao.

Odlazak Manojlovićeve u Ameriku na pet dana dovoljno govori koliko se zaljubila, jer je ona pre Harisa imala vezu na daljinu sa Momčilom Gajićem. Međutim, tada joj mesec dana nije bilo dugo da ne vidi dragog i nije hrlila njemu u zagrljaj, za razliku od sadašnje situacije. Sa druge strane, Harisovi prijatelji tvrde da ga nikada nisu videli tako nasmejanog i raspoloženog.

Iako su dugo krili da su zajedno, pa čak i kada je to bilo očigledno, oni o ljubavi nisu pričali otvoreno, međutim, Haris i Rada delima pokazuju u kom smeru ide njihov odnos.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top