All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

U ITALIJI UHAPŠENA LJUBINKA KOSTIĆ: Ubila zlatara koji je nakitom plaćao za seks sa udatim ženama

Italijanska policija uhapsila je Srpkinju Ljubicu Kostić (45) zbog teškog ubistva zlatara Alda Karlija (75) iz Trsta, koje se dogodilo 20. decembra 2017. godine

Zločin se dogodio u porodičnoj kući žrtve u italijanskom mjestašcu Općine, koje se nalazi u blizini Trsta, odmah posle prelaska iz Slovenije u Italiju na graničnom prelazu Sežana. Srpkinja Ljubica Kostić (45) već se nalazi u zatvoru u Trstu

Policija je do umješanosti Ljubice Kostić (45) iz Beograda, u ubistvo Alda Karlija došla zahvaljujući provjerama telefonskih baznih stanica. Kostić je, prema onome što proizlazi iz istrage, bila prisutna u blizini kuće u kojoj se zločin dogodio u vremenu koje odgovara smrti žrtve.

FOTO: PRINTSCREEN IL PICCOLO

Kako se saznaje, Kostićeva je priznala da je bila tu, ali ne i da je direktno umiješana u ubistvo. Aldo Karli je imao svoje kanale trgovine zlata i dragulja na crnom tržištu, koje je iz Italije uz pomoć jedne bande sa kojom je bio u kontaktu iznosio i prodavao na crno.

Saslušanjem Ljubice, policija je otkrila da je u celom ovom krugu, umiješana i prostitucija. Aldo je u zamjenu za seks-usluge, koje su se odvijale u njegovoj radnji u Ulici Donadoni u Trstu, plaćao zlatnim nakitom. U najviše slučaja u pitanju su udate žene iz Srbije koje žive i rade u Trstu, a, koje je Kostić nalazila i upoznavala sa ubijenim Aldo Karli.

FOTO: PRINTSCREEN IL PICCOLO

Iz tužilaštva u Trstu je potvrđeno da je srpska državljanka Ljubica Kostić (45) uhapšena, i njoj je određen pritvor u pretpretresnom postupku dok traje istraga.

Policija traga za još trojicom članova grupe, za koje smatraju da su ubili Karlija, i čiji identitet još uvijek nije poznat.

 

(dijaspora.news/Tpknews/Il Piccolo/Foto: Printscreen Il Piccolo)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top