All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

TUGA DO NEBA: Dječak (15) iz Berana preminuo, izabrani pedijatar nije vidio promjene na plućima i srcu?

I nebo plače u Beranama. Dječak V. J. (15) iz ovog grada, koji je preminuo u Urgentnom centru Opšte bolnice u Beranama, najvjerovatnije je žrtva virusa gripa, a njegovi roditelji odbili su obdukciju tijela nesrećnog dječaka.

-Klinički nalaz budi sumnju da se radi o infekciji, da li o virusnoj ili bakterijskoj, ne možemo tačno reći. S obzirom na to da je pored pluća bilo zahvaćeno i srce, sumnjamo da je u pitanju virusna infekcija i dječak je, nažalost, preminuo uprkos nadljudskim naporima ljekara da ga spasu. Svima nam je to teško palo, kaže direktor Opšte bolnice u Beranama dr Budimir Dabetić, povodom tragedije porodice Jokić iz prigradskog naselja Buče u Beranama.

 Novosti pišu da je porodica, prema pouzdanim izvorima, nesrećno dijete u subotu prije podne dovela kod ljekara pedijatra, ali kod njega tada nisu dijagnostikovane promjene na plućima i srcu, koje će desetak sati kasnije dovesti do tragičnog ishoda.
 Da li je dječak sedma žrtva gripa, ostaće nepoznanica, jer nije rađena obdukcija. Prema poslednjem izvještaju Instituta za javno zdravlje Crne Gore, od posljedica gripa od 26. septembra 2016. do 1. januara 2017. godine, preminulo je šest osoba.

(dijaspora.news / novosti.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top